به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، ابوالفضل کلهر نماینده شهریار در مخالفت با وزارت علی احمدی در آموزش و پرورش اظهار داشت: از جناب دکتر احمدی نژاد که با برنامه های امیدوار کننده در شروع کار وعده کردند مدیریت را از چرخه هزار نفری که در دولتهای قبل دست به دست می شد خارج کنند و در راستای تحقق کابینه 70 میلیونی فضا را برای فعالیت مدیران جوان فراهم کنند جای تعجب است که بعد از بیش از 2 سال که مجلس به علی احمدی برای وزارت تعاون رای نداد، دوباره اورا معرفی کند.
وی افزود: آیا رئیس جمهور نتوانست از میان جامعه ای که 50 درصد کارمندان، فرهنگیان و معلمان که حدود بیش ازیک میلیون و صد هزار نفر ند و حداقل 25 هزار نفر دارای مدرک فوق لیسانس و دکترا هستند، یک نفر را برای وزارت انتخاب کند.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: حتما مردم از ما سئوال خواهند کرد که در این فاصله 2 ساله چه اتفاقی افتاد که مجلسی که به ایشان برای وزارت تعاون علی رغم اهمیتش رای نداد، امروز می خواهند کرسی وزارت آموزش و پرورش را به او بسپارند. اگر این اتفاق بیفتد باید پاسخ سئوال مردم را بدهیم، آیا اهمیت وزارت آموزش و پرورش کمتر است؟ آیا آموزش و پرورش جزء وزارتخانه های زیر بنایی نیست؟ آیا منشا تحول در همه وزارتخانه و بخش های دیگر نیست.
نماینده شهریار تاکید کرد: آیا چشم انداز ما بر اساس دانایی محوری طراحی نشده است . متاسفانه ملاک انتخاب ایشان را نزدیکی به رئیس جمهور قلمداد می کنند، من فکر می کنم این اهانت و پایین آوردن سطح شاخص های رئیس جمهور است که انتخاب ایشان بر اساس نزدیکی به اوست احتما این جور نیست.
کلهر تاکید کرد: آیا نزدیکی آقای حاجی و آقای خاتمی موجب تحول وزارت آموزش و پرورش شد؟ آیا مشکل آموزش و پرورش را حل کرد؟ قطعا این چنین نیست.اما دو تجربه داریم .
وی ادامه داد: پاسخ آنها که می گویند اگر رای ندهیم چه می شود، به عهده رئیس جمهور است، سه ماه فرصت سرپرستی است و اگر بخواهند سرپرست می گذارند تا یک نفر را جستجو کنند در حالی که امروز می بینیم همان سرپرست برای دومین بار به مجلس و برای رای اعتماد به مجلس معرفی می شود.
کلهر تصریح کرد: ما درمعرض قضاوت هستیم ، می گوییم اگر این فرد انتخاب نشود چه می شود؟ در وزارت راه چه اتفاقی افتاد وقتی شما(مجلس هفتم ) 2 بار رای ندادید. مجلس هفتم کارنامه قبولی از مقام معظم رهبری دریافت کرد.
وی گفت: نگذارید مجلس تضعیف شود به خاطر خدا نگذارید تضعیف شود، استقلال خود را زیر سئوال نبرید. من دیگر کاندیدا نیستم و امروز باید به دولت برگردم و منافع شخصی من اقتضا می کرد امروز از دولت دفاع کنم . من از برنامه های خوب دکتر احمدی نژاد همیشه دفاع کردم اما امروز جناب دکتر علی احمدی نمی تواند منشا تحول و حل مسائل اساسی ما که باید منشا تحول در سایر بخش ها باشد انجام دهد.
کلهر اظهار داشت: چرا ما از ترس مرگ می خواهیم خودکشی کنیم ، مجلس را تبرئه کنید از این بحث که نمایندگان چون وقت ندارند رای می دهند چون در بن بست گیر کرده اند مگر امام (ره) نفرمود اسلام بن بست ندارد.
وی افزود: اگر این بن بست نا امن است ، باید برای همه نا امن باشد . چرا می گوییم ما چاره ای نداریم . ما در 2 جا تجربه موفق داشته ایم و تجربه موفق ما اثر کرد . ما قسم یاد کرده ایم. باید شان و استقلال مجلس را حفظ کنیم . باید مجلس را در معرض قضاوت قرار دهیم و موفق بیرون آییم .
به گفته وی، مجلس هفتم خلاف عرف باقی مجالس در کابینه ها عمل کرد .
کلهر ادامه داد: چرا می گویید این مخالفت با دولت است. الان خود آقای احمدی نژاد بیش از مجلس وزرا را تغییر داد. وزرایی که شما برای همکاری به آنها رای دادید و لذا خواهش می کنم از آنجا که در معرض محضر الهی و قضاوت عمومی هستید به فریاد آموزش و پرورش برسید و بگذارید اقای احمدی نژاد فردی توانا و موفق را به وزارت آموزش و پرورش معرفی کند و شما به آن فرد توانا رای دهید.
بنا بر این گزارش، جعفر آیین پرست نماینده مهاباد نیز در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش و پرورش مدرن در ایران بخش متنابهی از منابع کشور را به خود اختصاص داده اما امروز با مشکلات و نابسامانی های زیادی مواجه است.
وی افزود: گفته شده قریب 15 درصد بودجه کشور به آموزش و پرورش تعلق می گیرد اما کارکنان آن نیز بیشترین کار را انجام می دهند ، میزان خروجی و کیفیت آموزشی با انتقاد روبرو است.
آیین پرست تصریح کرد: گرچه گفته می شود قریب 15 درصد از منابع دولتی در آموزش و پرورش هزینه می شود اما 90 درصد بودجه مذبور صرف هزینه های جاری و پرسنل می شود و قاعدتا دیگر چیزی جهت ارتقا کیفی و سیستم آموزشی و تجهیز مدارس نمی ماند.
این عضو کمسیون عمران افزود: فقدان یا ضعف توان وانگیزه مالی موجب جذب نشدن نیروهای کیفی می شود و ساختار بازار کار شاغلان این بخش حیاتی را نیز با پدیده های نامطلوبی چون چند شغلی و فقدان انگیزه برای توسعه ظرفیت های فردی روبرو خواهد ساخت و در نهایت و به انتقال نیروهای کیفی به سایر بخشها می انجامد.
وی خاطرنشان کرد: چرا باید شرایطی پدید آورد که معلم ناگزیر از تن دادن به شغل دیگر شود.
نظر شما