محسن شرکا در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: بدون شک صنعت می تواند مکمل اختراع باشد اما متاسفانه زیرساخت کشورمان برای صنعتی شدن بسیار ضعیف است.
رئیس خانه صنعت و معدن خراسان رضوی با بیان اینکه هنوز جایگاه دانشگاه را در صنعت احساس نکردیم و کاری که در دانشگاه ها می شود کاربردی نیست، بیان داشت: جمع آوری اختراعات، پردازش و در نهایت کاربردی شدن آنها و حضور در صنعت موجب می شود که آن اختراع تبدیل به ارزش افزوده برای کشور شود.
وی پیشنهاد کرد: در استان کمیته ای تشکیل شود که در بخش مدیران صنایع و معادن، صنعت گران، مخترعان و دانشگاه ها را در لایه های مختلف در برگیرد تا دانشگاه به طور عملیاتی ارائه فکر، طریق و پیشنهاد کند، چهار چوب علمی تعریف کند و سایر لایه ها به کاربردی شدن آن در صنعت بپردازد.
محسن شرکا آمادگی مجموعه خود را جهت یاری دانشگاه و مخترعین در حد مطلوبی عنوان کرد و افزود: در اولین قدم تعاونی مسکن صنعت و معدن آماده است تا از سه هزار و 200 واحدی که پذیرفته است به 50 خانواده از مخترعین مسکن واگذار نماید.
رئیس خانه صنعت و معدن خراسان رضوی یادآور شد: دو هزار و 900 نفر مخترع عضو انجمن مخترعین کشور هستند و در حال حاضر اختراعات ثبت شده این انجمن به 10 هزار مورد می رسد.
وی از نمایندگان مجلس که فراکسیون حمایت از مخترعین را تشکیل دادند تقدیر کرد و ادامه داد: اگرچه با تغییر دوره ای مجلس نماینده ها عوض می شوند اما فراکسیون به قوت خود باقی است بر همین اساس این اقدام گام بلندی در عرصه حمایت از مخترعین و عملی قابل تقدیر است.
رئیس خانه صنعت و معدن خراسان رضوی از تنظیم آیین نامه اجرای ثبت اختراع در کشور در اوایل سال آینده خبر داد و اظهار داشت: با تایید نهایی و اجرایی شدن این آیین نامه بسیاری از موانع فعالیتهای مخترعین به طور قانونی قابل رفع می شود که از آن جمله می توان به این مطلب اشاره کرد که در این قانون سوء استفاده از اختراعات پیگرد قانونی و کیفری دارد.
نظر شما