به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام حاج علی اکبری در جلسه شورای اداری استان آذربایجان غربی، تضعیف نهاد خانواده، کاهش انگیزه های جوانان برای تشکیل این نهاد، برداشتن حریم ها ولطمه زدن به مرز حیای جامعه را از اصلی ترین برنامه ها و اهداف جریان ناتوی فرهنگی اعلام کرد و اظهار داشت: خانواده کانون تولید هویت، معرفت دینی، نشاط، امید و سرزندگی است و همه موضوعات اجتماعی به تشکیل این کانون گره خوره است.
وی بر رفع موانع فرهنگی و اجتماعی در مسیر ازدواج جوانان تاکید کرد و گفت: این مسئله یکی از دغدغه های رئیس جمهور است که در مراحل تدوین برنامه پنجم سازندگی به طور مداوم مورد تاکید قرار گرفته است و در این راستا نیازمند اراده و همتی ملی هستیم. علاوه بر این در مورد تولید نشاط و شادابی در بین جوانان گفتگوهای ویژه ای با حضور رئیس جمهور انجام شده است اما در این رابطه هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به ضرورت به میدان آوردن همه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه ها ، تصریح کرد: امید است که در آینده نزدیک، جامعه ما مملو از مراکز امین مشاوره برای مسیر تشکیل خانواده و سال های آغازین زندگی جوانان باشد.
وی همه دستگاه ها را در حوزه ازدواج جوانان وظیفه مند دانست و افزود: لازم است که همه دستگاه ها برای تحکیم و اعتلای هویت جوانان بسیج شوند. اجرای برنامه های ملی نیاز به عزم عمومی و همت ملی دارد در همین راستا در ارتباط با برنامه هایی که بین دستگاه های مختلف توزیع می شوند، نیاز به بانک اطلاعات مرکزی و نقشه عملی مشترک است.
رئیس سازمان ملی جوانان با اشاره به ضرورت وجود سامانه ای مرکزی و هماهنگ کننده در عرصه اوقات فراغت جوانان گفت: در این عرصه دستگاه های متعدد و متنوعی موظف به اجرای برنامه های مشخص هستند که اگر ستاد هماهنگی در این رابطه وجود نداشته باشد، نتیجه مطلوب حاصل نمی شود. در عرصه ورزش نیز شاهد حرکتی موثر برای گسترش زیر ساخت ها و توسعه اماکن ورزشی بوده ایم.
وی بر اهمیت تشکیل حلقه مشاوران جوان و حلقه های گفتگو با جوانان برای مدیران تاکید کرد وافزود: یکی از ویژگی های مدیر نظام اسلامی این است که بتواند با جوانان که سفارش شده پیامبر (ص) هستند، کار کند.
نظر شما