۳ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۵۶

با حضور وزیر دفاع؛

74 فروند شناور تندرو و پشتیبانی تحویل نیروهای مسلح شد

74 فروند شناور تندرو و پشتیبانی تحویل نیروهای مسلح شد

همزمان با سفر هیئت دولت به استان هرمزگان با حضور وزیر دفاع 74 فروند انواع شناورهای پشتیبانی و تندرو در صنایع دریایی شهید درویشی به یگان‌های دریایی نیروهای مسلح تحویل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل تبلیغات وزات دفاع ،‌همه مراحل طراحی، ساخت و تولید انبوه این شناورها به دست توانای متخصصین افتخارآفرین وزارت دفاع در صنایع دریایی وزارت دفاع صورت گرفته است.

سردار نجار در آیین تحویل‌دهی این شناورها طی سخنانی اظهار داشت: دریادلان عرصه علم و فناوری دریایی در وزارت دفاع، امروز با بومی‌سازی انواع شناورهای مورد نیاز نیروهای مسلح، حلقه‌های وابستگی به خارج را کاملاً گسسته‌اند.

وزیر دفاع اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران در منطقه خلیج فارس و دریای عمان را مرهون مدافعان مؤمن، شجاع و با انگیزه و تجهیزات پیشرفته کامل بومی دانست.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بزرگترین حافظ امیت و ثبات در منطقه خلیج فارس است تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد نیروهای فرامنطقه‌ای امنیت و آرامش این منطقه بویژه تنگه حساس هرمز را به مخاطره بیندازند.

نجار با اشاره به توانمندی‌ بسیار بالای صنایع دریایی وزارت دفاع در طراحی و تولید شناورهای دریایی اعلام کرد: آمادگی داریم نیازمندی‌های دفاعی کشورهای همسایه و برادر در حاشیه جنوبی خلیج فارس در حوزه‌های مختلف بویژه دریایی را تأمین کنیم.

وزیر دفاع تأکید کرد: همکاری، تعامل، ‌وحدت و همدلی کشورهای حوزه خلیج فارس عامل بسیار مهم در تحکیم صلح و ثبات در منطقه و استقرار امنیت پایدار و بومی ذکر کرد و افزود: ایران اسلامی در این مسیر همواره پیشتاز و پیشقدم بوده است.

نجار در پایان از تلاش و زحمات بی‌وقفه مدیران و متخصصین صنایع دریایی شهید درویشی که در گرمای طاقت فرسای این منطقه هر روز جلوه‌ای از اقتدار و خودباوری به نمایش می‌گذارند قدردانی و تشکر کرد.

کد مطلب 643316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha