به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محمد علی ذبیحیان ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود : این میزان اعتبار به 37 دستگاه اجرایی شهرستان تبریز تخصیص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: از 169 مصوبه هیئت دولت در آذربایجان شرقی تعداد 108 مورد مربوط به تبریز است.
ذبیحیان با بیان اینکه از بین مصوبات یاد شده تنها دو مصوبه تاکنون عملی نشده است گفت : مجموع پیشرفت فیزیکی طرح های اقدام شده نیز 86 درصد است.
ذبحیان با مقایسه پروژه های عمرانی دوسال گذشته در تبریز تصریح کرد: در سال گذشته 220 پروژه با اعتباری عمرانی 256 میلیارد و 165 میلیون ریال اجرا شد و امسال نیز برای 285 پرژه نیز 345 میلیارد و 885 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
فرماندار تبریز در ادامه سخنان خود به پتانسیل های مختلف در منطقه اشاره کرد و گفت : با توجه به وجود منابع آبی متعدد در شهرستان تبریز پروژه های مختلفی در حوزه آب ، کشاورزی و شیلات در منطقه در حال اجرا است.
به گفته ذبیحیان ، اجرای طرح های آب و خاک، توسعه شبکه های آبرسانی شهری و روستایی ، انتقال آب به اراضی منطقه و نیز توسعه پرورش ماهی از جمله طرح های در درست اجرای شهرستان تبریز است.
ذبیحیان با اشاره به وجود 444 واحد صنعتی در تبریز گفت: از میان 45 رشته فعالیت صنعتی در استان آذربایجان شرقی 31 نوع آن در تبریز وجود دارد.
به گفته فرماندار شهرستان تبریز همچنین چهار نوع ماده معدنی از 12 معدن موجود در اطراف تبریز استخراج می شود.
وی وضعیت راه های روستایی منطقه را مطلوب توصیف کرد و افزود : بیش از 86 درصد راه روستایی تبریز آسفالت هستند.
فرماندار تبریز همچنین ، 17 سیلو و سردخانه،130 انبار شکر،چهار هزار و 701 کارگاه عمده فروش و 37 هزار و 52 کارگاه خرده فروشی در تبریز وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه 245 اثر و ابینه تاریخی در شهرستان تبریز شناسایی شده گفت : متاسفانه از میان آثار نیازمند حفاظت و احیا در منطقه فقط 46 اثر تحت حفاظت قرار گرفته است.
ذبیحیان با اشاره به جایگاه تبریز در سند چشم انداز توسعه 20 ساله کشور گفت: موقعیت ویژه تبریز و واقع شدن آن در مسیر جاده ابریشم و دسترسی به منطقه قفقاز و آسیای میانه از دیر باز زمینه های فراوان مساعدی را برای تعاملات فرهنگی و اقتصادی گسترده فراهم ساخته و این شهر سر پلی برای ارتباط ایران و شرق با اروپا است.
وی خاطر نشان کرد: این زمینه ها ما را به بازخوانی نقش منطقه ای تبریز و آذربایجان در اتصال حلقه های اقتصادی آسیای میانه و قفقاز به اروپا وا می دارد.
ذبیحیان تصریح کرد: تبریز در دوره تجدد و نوسازی یکی از قطب های توسعه در کشور بوده و با توجه به صنایع بسیاری که در تبریز و حومه آن وجود دارد این امکان فراهم آمده تا بعنوان قطب توسعه منطقه مطرح شود.
وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای طرح های اقتصادی و عمرانی در منطقه ، دایره تاثیر گذاری شهر تبریز تا ماورای قفقاز و اسی میانه و مناطقی از عراق و ترکیه را در بر گیرد.
فرماندار تبریز تاکید کرد: وجود زیر ساخت های مناسب و پیشرفت های فراوان و چشمگیر جوانان و دانشمندان این خطه در زمینه های تکنولوژی و نانو تکنولوژی و نانو بیولوژی چشم انداز روشن و امید بخشی را فراروی مردم و مسئولان دلسوز قرار داده است.
نظر شما