محمود شعبانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه این طرح با مشارکت بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 600 میلیون تومان به بهره برداری رسیده است، افزود: هدف اصلی این طرح تامین نیاز شرب مردم ساوجی و افزایش کیفیت آب شرب و در حد استاندار کشوری و بین المللی است.
وی تصریح کرد: در این زمینه دو دستگاه آب شیرین کن توسط بخش خصوصی خریداری و نصب شده و 5/17 کیلیو متر شبکه توزیع نیز احداث شده است.
شعبانی خاطر نشان کرد: در سامانه آب شیرین کن دو دستگاه با ظرفیت هزار و 500 کیلومتر مکعب در شبانه روز آب را به صورت تمام اتوماتیک تصفیه می کند و آب در تمام ساعات شبانه روز توسط 20 دستگاه برداشت عمومی در اختیار مردم گذاشته شده است.
وی با اشاره به اینکه 20 دستگاه برداشت عمومی در شهر ساوه فعال است، تصریح کرد: در سال آینده این تعداد به 50 دستگاه می رسد و ویژگی کیفی آب پس از تصفیه کاملا منطبق با استاندارد کشور و بین المللی است.
وی از دیگر طرحهای انجام شده را آبرسانی اضطراری به شهر ساوه عنوان کرد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان اجرا شده است.
شعبانی اضافه کرد: این پروژه شامل حفر و تجهیز نه حلقه چاه با آب دهی 264 لیتر در ثانیه، اجرای دو هزار و 700 متر خط انتقال آب با لوله 250 و 300 میلی متر و احداث هزار و 800 متر خط انتقال برق است.
نظر شما