۷ اسفند ۱۳۸۶، ۹:۴۷

تذکر نمایندگان مجلس به وزیر ارتباطات در مورد ضریب نفوذ اینترنت

تذکر نمایندگان مجلس به وزیر ارتباطات در مورد ضریب نفوذ اینترنت

رئیس کمیته مخابرات مجلس در زمینه ضریب نفوذ اینترنت گفت: وزارت ارتباطات هنوز نتوانسته به برنامه ریزیهای قبلی و برنامه پنج ساله چهارم در این زمینه دست یابد به همین دلیل تذکراتی به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داده شده است.

رمضانعلی صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با وجود اینکه در مورد ضریب نفود اینترنت تذکراتی بوسیله نمایندگان مجلس هفتم به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داده شده است اما ادامه بررسیها به مجلس هشتم واگذار می شود.

تکلیف شورای عالی فناوری اطلاعات

وی با اشاره به ادغام شوراهای حوزه فناوری اطلاعات گفت: از آذر سال جاری تاکنون بحث ادغام شوراها در برخی از حوزه ها مطرح شده است. شوراهای حوزه فناوری اطلاعات شامل شورای عالی انفورماتیک، شورای عالی فناوری اطلاعات، شورای عالی اطلاع رسانی و شورای امنیت فضای تبادل اطلاعات نیز بر این اساس در شورای عالی آموزش، پژوهش و فناوری ادغام می شوند.

وی گفت : درست است که برخی از شوراها مانند شورای عالی فناوری اطلاعات مصوب مجلس بوده و دولت بدون اجازه مجلس نمی توانست آن را با شورای دیگر ادغام و منحل کند اما از آن زمان تاکنون بحثهای مختلفی با دولت و کارشناسان این حوزه داشته ایم و بالطبع برخی موافق و برخی مخالف بودند ولی با بررسیهای بیشتر متوجه شدیم که ادغام شوراها بنا به دلایلی ایده خوبی خواهد بود.

صادق زاده اظهار داشت: لایحه ادغام شوراهای فناوری اطلاعات در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و بعد از مطالعات بسیار این نتیجه حاصل شد که با ادغام شورها از برخی موازی کاریها، اتلاف انرژی و هزینه ها جلوگیری خواهد شد.

رئیس کمیته مخابرات مجلس در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر سرنوشت شورای عالی فناوری اطلاعات در بحث ادغام خاطرنشان کرد: همانطور که گفته شد شورای عالی فناوری اطلاعات یکی از این شوراهایی است که مصوب مجلس بوده و از طرفی هم زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، پس قوه مجریه حق منحل کردن آن را ندارد ولی اگر از سوی مجلس اجازه ادغام صادر شود این شورها هم می تواند به این قافله بیوندد که این امر هم در کمیسیون تصویب شد.

انتخابات رایانه ای مجلس

وی در ادامه به بحث انتخابات رایانه ای مجلس آتی اشاره کرد و گفت : استفاده از فناوری اطلاعات و IT در همه امور زندگی باعث کاهش صرف هزینه، زمان و انرژی می شود و می‌ توان آن را به عنوان زیربنای زندگی دانست. خدا را شکر که مسئولین به این باور رسیده اند و در حال حاضر در تلاش جهت استفاده بهتر از این ابزار در زمینه توسعه کشور هستند.

صادق زاده خاطرنشان کرد: برخی از مراحل انتخابات مانند ثبت نام کاندیدها هم به صورت دستی و هم به صورت رایانه ای انجام شد ولی رای گیری به صورت دستی انجام می شود. همچنین با تمهیداتی که اندیشه شده و با ایجاد زیرساختهای لازم ممکن است در آینده نزدیک و در انتاخابات دیگر کلیه امور انتخابات مانند ثبت نام کاندیداها، رای گیری و شمارش آرا هم به صورت رایانه ای انجام گیرد. امیدواریم که با فرهنگ سازی بهتر در میان مردم به اصل انتخابات خدشه وارد نشود.

سرنوشت ساخت تجهیزات 6 میلیون تلفن همراه

وی اضافه کرد: تاکنون سرنوشت ساخت تجهیزات 6 میلیون تلفن همراه که بین شرکت ارتباطات سیار و کمیسیونی متشکل از تولید کنندگان داخلی به ارزش 200 میلیون تومان منعقد شده بود بعد از ظرف مدت 20 ماه نامشخص است. البته تاییده تست بوسیله سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و وزارت ارتباطات صادر شده ولی هنوز به تولید انبوه نرسیده که امیدواریم این امر هم زودتر انجام شود.

کد خبر 645757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha