به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دپارتمان تحقیقاتی مهندسی زیستی پلی تکنیک میلان با همکاری مرکز ملی مطالعات فضایی فرانسه و با هزینه مالی آژانس فضایی ایتالیا فناوری جدیدی را با عنوان Elite-S2 عرضه کرده اند که در حقیقت یک پردازشگر تصاویر تلویزیونی است و توانایی تجزیه و تحلیل حرکات بدن انسان را در شرایط بدون حضور جاذبه دارد. هدف از ساخت این دستگاه، کسب اطلاعات جدید درباره عملکردهای حرکتی بدن به منظور ارائه روشهای درمانی جدید برای بیماران مبتلا به پارکینسون با مشکلات حفظ تعادل است.
در حال حاضر "لئوپول ایهرارت" از آژانس فضایی اروپا در ایستگاه فضایی بین المللی و در شرایط بدون جاذبه این دستگاه را روی خود آزمایش می کند.
این سیستم از طریق نشانگرهایی که روی بدن این فضانورد فرانسوی نصب شده اند و با دوربین مدار بسته هوشمندی قابل تشخیص هستند، امکان جمع آوری اطلاعات مرتبط با حرکت بدن انسان را فراهم می کند.
پس جمع آوری اطلاعات، این حرکات به صورت سه بعدی روی مانیتور ایستگاه فضایی بین المللی بازسازی و بازتولید می شوند و سپس اطلاعات کامل شبیه سازی شده برای بررسی بیشتر به زمین ارسال خواهند شد.
در این خصوص سازندگان این سیستم توضیح دادند: " Elite-S2 نهایت دقت را تضمین می کند، در حقیقت این دستگاه به روشی ساخته شده است که بدون هیچ تماسی با فرد و بدون محدودیت تمام حرکات بدن را کنترل می کند."
براساس گزارش آنسا، به گفته این محققان از فضا امیدهای جدیدی برای کسانی که از اختلالات حرکتی مثل پارکینسون رنج می برند می رسد، چراکه نبود جاذبه در فضا یک موقعیت استثنائی را برای نشان دادن دقیق جنبه های مختلف فیزیولوژی انسان فراهم می کند."
این آزمایش را "لئوپول ایهرارت" پس از آنکه 7 فوریه گذشته همراه با شاتل آمریکایی آتلانتیس به ایستگاه فضایی بین المللی رسید، آغاز کرد.
سیستم Elite S-2 را شاتل اندیور در 8 آگوست 2007 به ایستگاه فضایی بین المللی حمل کرد.
نظر شما