به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی شامگاه پنجشنبه در نشست فرمانداران، مدیران ستادی و بخشداران مازندران در استانداری افزود: استانداران و فرمانداران می توانند در تهیه اطلس برای توسعه کمک کنند.
وزیر کشور گزارش گیری سنتی مدیران از همکاران زیر مجموعه را مانع بزرگ توسعه عنوان کرد و افزود: مجموعه مدیریت ارشد شهرستان و استان باید طوری طراحی و برنامه ریزی کند که جدول عمل و کارکرد مدیران زیر مجموعه خود را در کمترین زمان ممکن و حتی به صورت روزانه گزارش دهند.
وی در همین ارتباط با یادآوری این نکته که پنهان کاری در مدیریت نوین و راهبردی جایگاهی ندارد، گفت: امتیار مهم مدیر راهبردی به طراحی همه جانبه برای توسعه فراگیر است.
پورمحمدی با اشاره به مشخصات و مولفه های مدیریت راهبردی گفت: انتخابات رایانه ای در کشور مقدمه ای برای فاز مدیریت جدید در جهت خدمت رسانی بهینه به مردم است.
وزیر کشور با تاکید بر این نکته که مدیر راهبردی باید اهل مطالعه باشد، اظهار کرد: خلق منابع و ایده ها جزء وظایف مدیران راهبردی است.
وی با بیان اینکه باید از ایده مردم در توسعه استفاده کرد، اظهار داشت: ستاد جذب سرمایه گذاری در برخی از استانها دارای فعالیت خوبی بوده و باید در سایر استانها نیز فعال شود.
وی مشارکت عمومی و دخالت دادن بخش خصوصی در شدت بخشیدن به توسعه را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: فرمانداران و بخشداران به عنوان نبض توسعه و حرکت در شهرستان های حوزه مدیریتی خود باید به سراغ سرمایه گذاران بروند.
وزیر کشور در ادامه خواستار گسترش دایره مدیریتی شد و عنوان کرد: برای شدت بخشیدن به توسعه باید از تمام اقشار جامعه به ویژه فرهنگیان، شوراهای اسلامی، نخبگان، اشتغال و کارآفرینان استفاده مشاوره ای و مدیریتی کرد.
وی با تشریح مدیریت راهبردی و مدیریت کلان گفت: رئیس جمهور، استانداران، فرمانداران و بخشداران در رده مدیریت راهبردی قرار می گیرند و در نگاهی دیگر معاونان رئیس جمهور و وزرا در مدیریت کلان جامعه قرار خواهند گرفت که هماهنگی و تعامل این دو نوع مدیریت مسیر توسعه را هموار خواهد کرد.
استاندار مازندران نیز در این نشست ضمن بیان عملکرد دستگاه های اجرایی فعال شدن دهیاریها را اقدام مهم دولت نهم برای توسعه همه جانبه و فراگیر عنوان و افزود: تا کنون بیش از 1400 دهیاری در استان مازندران مجوز فعالیت گرفته اند.
ابوطالب شفقت با اشاره به برگزاری انتخابات در 24 اسفند ماه برای تشکیل مجلس هشتم افزود: تمامی امکانات و تجهیزات برگزاری انتخابات الکترونیکی در استان مازندران فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد به همین منظور تمامی بخشداری ها و فرمانداریهای استان مازندران به شبکه VPN وزارت کشور متصل شده اند.
استاندار مازندران یادآور شد: برای برگزاری انتخابات رایانه ای 3000 رایانه ، 3000 خط تلفن، 3000 خط اینترنت و 3000 کاربر نیز در بخش نیروی انسانی آماده شده است.
نظر شما