به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مسعود نصر آزادانی ، مدیر عامل سازمان مهنسی و عمران شهر تهران با بیان این مطلب گفت : پروژه بزرگراه آسیا بر اساس زمان بندی پیش می رود و در حال حاضرعملیات اجرایی پل های نیایش ، همت - رسالت ، شهید کاشانی و فردوس در دست اقدام است .
وی با اشاره به اتمام طراحی پل اصلی این بزرگراه افزود : طراحی پل اصلی بزرگراه در تقاطع آسیا و اتوبان تهران – کرج اتمام و به تصویب رسیده است و درمرحله طراحی سازه قرار دارد که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود .
نصر آزادانی در ادامه اظهار کرد : رفع معارضان ملکی و تاسیساتی مسیر این بزرگراه با طول 5/7 کیلومتر به تدریج ادامه دارد و با توجه به پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی بزرگراه در حال پیگیری و اجراست .
مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران هزینه پیش بینی شده برای احداث این بزرگراه را 70 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت : تا پایان امسال باید حدود 40 میلیارد تومان از این اعتبار، صرف هزینه اجرایی این بزرگراه شود.
و ی افزود : تلاش می کنیم در اسرع وقت مسیر بزرگراه آسیا قابل بهره برداری باشد و به تدریج فاز های مختلف آن به بهره برداری برسد.
نظر شما