۱۸ اسفند ۱۳۸۶، ۱۷:۳۲

سرباز مصدوم با رئیس جمهور دیدار کرد

سرباز مصدوم با رئیس جمهور دیدار کرد

سربازی که در حاشیه دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان مصدوم شده بود شب گذشته با محمود احمدی نژاد دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی که پس از حادثه تلخ ورزشگاه فولاد شهر اصفهان بینایی خود را از دست داد، شب گذشته در حاشیه مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع) با دکتر محمود احمدی نژاد دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار کوتاه که پدر سرباز احمدی نیز حضور داشت، رئیس جمهور ضمن در جریان قرار گرفتن آخرین وضعیت درمانی این سرباز، برای وی آرزوی موفقیت و سلامتی کرد.

حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که از ابتدای مصدومیت این سرباز در جریان روند درمانی وی قرار داشت زمینه این ملاقات را فراهم کرده بود تا شاید از این طریق برخی مشکلاتی که محمد احمدی با آن دست به گریبان است مرتفع شود.

دکتر محمود احمدی نژاد نیز در دیدار و گفتگوی کوتاهی که با این سرباز داشت در جریان روند درمانی وی و اقدامات مسئولان باشگاه سپاهان قرار گرفت و از مسئولان ذیربط خواست برای کمک به این سرباز از هیچ کمکی کوتاهی نکنند.

سرباز محمد احمدی که تنها 20 روز از دوران مقدس سربازی خود را پشت سرگذاشته بود در آخرین دیدار رفت رقابتهای لیگ برتر که روز دهم دیماه بین دو تیم سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد به علت پرتاب مواد محترقه از سوی یکی از تماشاگران حاضر در ورزشگاه از ناحیه هر دو چشم مصدوم شد و به دلیل شدت مصدومیت بینایی هر دو چشمش را از دست داد.

کد خبر 651329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha