دکتر محمدرضا فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: بخش زیست فناوری ستاد فناوری های نوین وزارت بهداشت با همکاری اداره کل آزمایشگاههای وزارت بهداشت کارگاه هایی به صورت مشترک برگزار می شود تا این کار به صورت صحیح و علمی تدوین شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر در وزارت بهداشت مشغول تدوین ضوابطی برای تشخیص و چگونگی برخورد با فرآورده های تراریخته غذایی و دارویی هستیم.
فاضلی اظهار داشت: فرآورده های تراریخته و ترانس ژنیک موضوعی است که از آن به عنوان بحث GMO یا Genetic Modify Organize نام برده می شود و در حال حاضر برخی کشورها در تولید محصولات و فرآورده های غذایی خود و برای مقاوم شدن در برابر آفات گیاهی، آنها را مورد تغییرات ژنتیکی قرار می دهند و این مسئله در کشور ما به طور دقیق مشخص شود.
دبیر بخش زیست فناوری ستاد فناوریهای نوین وزارت بهداشت تأکید کرد: خوشبختانه با مطالعاتی که انجام شده خطری در مورد مصرف محصولات و فرآورده های غذایی ناشی از محصولات تراریخته وجود ندارد و بر اساس روشهای نوینی که در آزمایشگاهها به انجام می رسد بر سلامت این نوع مواد غذایی تأکید شده است اما این کار با تعیین ضوابط مشخص به شکل بهتری ساماندهی می شود.
نظر شما