شاهپور سلیمانپور در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، افزود: زنجان جزء شاخصترین استانهای فعال در عرصه صنایع دستی است به طوری که در برخی از زمینه ها در سطح ملی، هیچ استانی قدرت رقابت با صنایع دستی زنجان را ندارد.
سلیمان پور سال 87 را سال جهش و رونق صنایع دستی در زنجان عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به زیرساختهای این حرفه که در استان وجود دارد، اعتبارات سال آتی با رشد قابل توجهی همراه خواهد بود و با توجه به نیاز صنعتگران به بازارچه مختص صنایع دستی در سال آینده شاهد آغاز به کار این بازارچه در زنجان خواهیم بود.
وی افزود: عدم وجود آمار دقیق از تعداد فعالین در این حرفه باعث شده تا به آن صورت که باید از هنرمندان حمایت جدی نشود که امیدواریم در سال 87 این مشکل رفع شود.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در خصوص بازارچه ملک و تبدیل آن به بازار صنایع دستی استان زنجان تاکید کرد: با مرمت و بازسازی بازارچه ملک، بخش عمدهای از فعالیتهای صنعت گران شهر را میتوان به این مکان انتقال داد.
سلیمان پور ادامه داد: برنامههایی در جهت تسهیل فعالیتهای صنعت گران در این بازارچه تاریخی در نظر گرفته شده است که میتواند در رونق هرچه بیشتر این صنعت نقش شایانی ایفا نماید.
وی گفت: خوشبختانه در سال جاری موفق شدیم صنعت ملیله کاری را در جهان به نام زنجان ثبت نماییم و مهر اصالت یونسکو را در این زمینه دریافت کنیم که این امر میتواند در جهت حمایت از ملیله کاران و ورود محصولات آنها به بازارهای جهانی موثر باشد.
سلیمان پور گفت: محصولات صنایع دستی استان زنجان در سال جاری در بیش از 100 نمایشگاه داخلی و خارجی در معرض دید عموم قرار گرفته است و در همین راستا تفاهم نامههایی با NGO و شرکتهای خصوصی امضا شده که امیدواریم با تقویت بخش خصوصی در جهت شناسایی هرچه بیشتر صنایع دستی استان اقدام نماییم.
نظر شما