۳ مهر ۱۴۰۴، ۲۲:۵۹

رحمت زاده: راه‌های گیلان نیازمند توجه ویژه است

رحمت زاده: راه‌های گیلان نیازمند توجه ویژه است

رشت- نماینده مردم صومعه سرا در مجلس گفت: راه های گیلان با توجه به افزایش تردد و گردشگری نیازمند توجه ویژه است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید رحمت‌زاده عصر پنجشنبه در نشست مجمع نمایندگان گیلان با وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر نقش مهم نمایندگان در ارتباط با مردم گفت: نمایندگان محل مراجعه مردم هستند و دسترسی آنها به نمایندگان بسیار بیشتر است.

وی با اشاره به تعامل خوب با معاونین و مدیران وزارت راه افزود: ما دسترسی مناسبی به مجموعه معاونین و سازمان‌های مرتبط داریم، اما باید توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های استان‌های گردشگرپذیر مانند گیلان شود.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس به بازدیدهای متعدد معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی از پروژه‌های ملی استان اشاره و تصریح کرد: این بازدیدها منطقی و قابل تقدیر است و نشان از توجه ویژه دولت به توسعه زیرساخت‌های گیلان دارد.

رحمت‌زاده درباره وضعیت زیرساخت‌های استان گفت: متأسفانه الگوی سرانه‌ها کلیشه‌ای شده و رفت‌وآمدهای بالای مسافران به گیلان فشار زیادی به راه‌ها و زیرساخت‌ها وارد می‌کند، بنابراین نیازمند توجه ویژه و تخصیص منابع بیشتر هستیم.

وی در پایان با قدردانی از مدیریت استاندار گیلان بیان کرد: مدیریت خوب استاندار باعث شده در پیک حضور مسافران با کمبودی مواجه نباشیم، اما باید این فرصت به توسعه متوازن زیرساخت‌ها منجر شود.

کد مطلب 6601985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha