۱۹ فروردین ۱۳۸۷، ۱۰:۳۸

فرهنگ و هنر مطبوعات در مهر /

سال شکوفایی فرهنگ و هنر / خاموشی ستاره "بن هور"

سال شکوفایی فرهنگ و هنر / خاموشی ستاره "بن هور"

سخنان وزیر ارشاد، ادامه اعتراض به فیلم "فتنه" و درگذشت چارلتن هستن عناوین برجسته صفحه فرهنگ و هنر مطبوعات امروز دوشنبه 19 فروردین 87 هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، "تهران امروز" در صفحه تلویزیون می‌پردازد به حرف‌های ملکه رنجبر از نوروز سال‌های دور و تولیدات آماده پخش سیما. مطلبی به یاد ریچارد ویدمارک، مرور فهرست بازیگران مشهور که به خاطر پول در فیلم‌های بد بازی کردند و درباره فقدان آنتونی مینگلا در صفحه سینما جهان و نگاهی به برپایی جشنواره‌های تئاتر در سال 86 و آغاز سال 87، درگذشت چارلتن هستن، سخنان وزیر ارشاد در دیدار با کارکنان وزارتخانه و اخبار کوتاه در صفحه پایانی آمده است.

* در فهرست حضور ناموفق بازیگران مشهور به خاطر پول، این آثار دیده می شود: "شان کانری در "دیگر هرگز نگو هرگز"، بیل موری در "گارفیلد"، مارلون براندو در "سوپرمن"، الیزابت تیلور در "خانواده فلینستون"، بن افلک در "چک دستمزد"، باستر کیتون در "ساحل بلانکت بینگو"، کریستوفر واکن در "کانگورو جک"، فی داناوی در "سوپر گرل"، لارنس اولیویر در "برخورد تایتان ها"، مایکل کین در "آرواره ها: انتقام"، اورسن ولز در "ترانسفرمرز: فیلم سینمایی" و ... "

"جام جم" در صفحه رسانه می‌پردازد به پخش تله فیلم "کابوس"، یادداشتی بر مجموعه "مرد هزار چهره"، راه‌اندازی شبکه تلویزیونی با برنامه‌های خارجی در کوبا، آخرین اخبار حضور ایران در کن 2008، محکوم شدن "فتنه" از سوی فارابی و اخبار کوتاه. نگاهی به مجموعه‌های نوروزی و نقد فیلم "روزهای به هم ریخته" در صفحه رادیو و تلویزیون و آغاز تولید فیلم "ارس" و درباره برنامه "راهنمای سفر" در صفحه بخوانید و ببینید کار را تمام می کند.

* در نگاهی به مجموعه "نشانی" آمده: "این مجموعه قصه یکنواختی داشت و زندگی شخصیت‌ها آنقدر فراز و فرود نداشت که بتواند مخاطبان را به سرنوشت آنها علاقمند کند. فلورا سام نویسنده و یکی از بازیگران این مجموعه سال‌هاست با یک ایده تکراری فیلمنامه‌های خانوادگی می نویسد. این نویسنده که شوخ‌طبع هم نیست و در بیان اعتقادات خود نسبت به خانواده و زنان بسیار جدی است، دوست دارد همه مردم دنیا را از دریچه نگاه او بنگرند و در آثار او می‌توان نصیحت‌های آشکاری را دید."

"ایران" در صفحات فرهنگ و هنر می پردازد به مطلبی به بهانه درگذشت آنتونی مینگلا و رمان هایی که به سینما لبخند زدند درباره رمان "بازمانده روز". سخنان وزیر ارشاد در جمع کارکنان وزارت ارشاد، عرضه فیلم تئاتر "کلبه عمو تم"، برپایی نمایشگاه نقاشی های عباس کاتوزیان، ادامه اعتراض به پخش فیلم ضد اسلامی "فتنه"، میعاد دوباره با شهید سیدمرتضی آوینی، اخبار کوتاه از محمدرضا هنرمند، دنزل واشینگتن و ... و اخبار کوتاه در صفحه پایانی منعکس شده است.

* درباره مینگلا آمده: "هنر وی مربوط و منحصر به سینما نمی‌شد و او به اپرا نیز گرویده و در این هنر به سطحی بالا رسیده بود. سال 2005 او یک نسخه موفق از "مادام باترفلای" پوچینی را در محل اپرا ملی انگلیس به صحنه برد و طراحی حرکات نمایشی و موزون آن را نیز به همسر خود کارولین چوا سپرد. او می‌گفت "من نویسنده‌ای هستم که توان کارگردانی داستان‌های خودم را دارم و آن هم فقط تا حدی. دوست ندارم تحسین‌ها از من تصنعی و برای چیزی باشد که در آن تخصص ندارم."

"همشهری" در صفحه موسیقی می پردازد به گفتگو با فرهاد فخرالدینی  و یک یادداشت. گفتگو با رضا میرکریمی درباره فیلم "به همین سادگی" و تحلیل فروش فیلم های اکران نوروزی در صفحه سینما و بازگشت محمدرضا هنرمند به تلویزیون، مشخص شدن اکران دوم نوروز، ادامه تصویربرداری مجموعه "کارآگاه علوی"، نمایش بدون اجازه فیلم "1408" در تلویزیون و اخبار کوتاه از شیردل، خلج و ... در صفحه ادب و هنر مورد توجه قرار گرفته است.

* میرکریمی درباره "به همین سادگی" گفته: "راحت‌ترین روش برای چنین قصه‌ای این است که شما در انتها تکلیف شخصیت اصلی را روشن و ذهن مخاطب را آسوده کنید. اما به نظر من متعهدانه‌ترین کاری که این شرایط می‌توان برای مخاطب انجام داد این است که او دائم فکر می‌کند به اینکه اگر نمی‌رفت چه اتفاقی می‌افتاد و آیا این ماندن ارزشش را داشت؟ این خیلی برایم باارزش بود که مخاطبم با یک مسئله کاملاً حل نشده سالن را ترک و به راه حل آن فکر کند. نمی‌خواستم به مخاطب نشانی غلط بدهم."

"اعتماد ملی" در صفحه ادب و هنر می پردازد به مرور دوسالانه‌های مختلف جهان اسلام، حضور ایرج راد در نقش اصلی نمایش "رودکی"، گپی با جلال ذوالفنون، گفتگو با منیژه محامدی، تازه‌ها، بسته پیشنهادی، روزنامه‌های جهان و درگذشت چارلتن هستن.

"اعتماد" در صفحه سینما می‌پردازد به مطلبی درباره سینمای پاراجانف به بهانه پخش نسخه‌های جدید آثارش، درباره فیلم "جایی برای پیرمردها نیست" و نقدی بر این فیلم. درگذشت چارلتن هستن، تعویق نشست خبری جشنواره فیلم کن، معرفی نامزدهای انجمن منتقدان در جشنواره بیست و ششم فجر و اخبار کوتاه در صفحه پایانی آمده است.

* در مطلبی بر فیلم "جایی برای پیرمردها نیست" آمده: "فیلم سعی می‌کند آمریکا را با کلانترهایش نشان دهد و آنها را چهره‌هایی ارزشمند می‌داند. اینگونه طرفداری از قشر نظامی و پلیس آمریکا حتی در فیلم‌های دیگر برادران کوئن کمی عجیب است. جایی از فیلم یکی از پلیس‌ها خطاب به کلانتر می‌گوید "ما هر روز خود را قربانی می‌کنیم و دوباره روز از نو، روزی از نو". یا در جای دیگر باز هم از زبان یک کلانتر بازنشسته گفته می‌شود "گربه‌ها مثل آدم‌ها هستند، بعضی وحشی و بعضی یاغی".

"حیات نو" در صفحه فرهنگ و اندیشه می‌پردازد به ناگفته‌های فیلم "دنباله‌رو" از زبان برناردو برتولوچی. درگذشت چارلتن هستن، سخنان وزیر ارشاد در جمع کارکنان وزارتخانه، تحلیل فروش فیلم‌های اکران نوروز و آخرین اخبار از حضور ایران در کن 2008 در صفحه پایانی منعکس شده است.

"جوان" در صفحه پایانی می‌پردازد به سخنان وزیر ارشاد، برگزاری چهاردهمین جشنواره نمایش‌های آئینی سنتی، نمایشگاه آثار عکاسان ایرانی در فرانسه، همایش شخصیت‌پردازی و خلاقیت کودک در فرهنگسرای انقلاب، رقابت 200 هنرمند مسلمان برای ربودن جایزه المحبه ابوظبی، فیلم شدن زندگی رجبعلی خیاط، پخش مجموعه فریدون جیرانی از این هفته و اخبار کوتاه.

"کارگزاران" در صفحه سینما می‌پردازد به مطلبی درباره شمایل جرج کلونی، اکران فیلم‌های کمدی در بهار و تابستان 2008، گفتگو با جرج کلونی و رنه زلوگر درباره فیلم "کله‌چرمی‌ها" و معرفی فیلم‌های روز اکران جهان. درگذشت چارلتن هستن، در حاشیه و متن مجموعه "مرد هزار چهره"، کنسرت‌های گروه دستان در بلژیک و اخبار کوتاه در صفحه پایانی کار را تمام می‌کند.

کد خبر 660646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha