سیدمحمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این مجتمع ها در اتوبان ساوه، بزرگراه سلفچگان، ساوه همدان، اراک خمین، اراک ملایر، دلیجان سلفچگان، دلیجان اصفهان، ساوه تهران و مجتمعی در پارک جنگلی اراک قرار دارند.
وی عنوان کرد: متوسط زمین هریک از این مجتمعها سه هکتار است و متقاضیان آن علاوه بر سهم آورده، از حداقل ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات با بازپرداخت 9تا 15سال بهره مند می شوند.
وی گفت: فازدوم مجتمع بین راهی آفتابگردان درمسیرارتباطیاراک به بروجرد در زمینی به وسعت یک هکتار با ۱۰میلیارد ریال تسهیلات آغاز شده است.
حسینی با اشاره به اینکه درقالب این طرح یکساله تالارهای اجتماعات، مکانهای اقامتی آب نماها و فضاهای تفریحی تعبیه می شود، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۴۰سرمایه گذار خارجی برای توسعه زیرساختهای گردشگری استان مرکزی درخواست دارند که کار واگذاری زمین، ارائه خدمات ساخت و ساز و پرداخت تسهیلات به آنان در دست انجام است.
وی، از فرودگاه به عنوان یک زیرساخت مهم درتوسعه گردشگری وتشویق سرمایه گذاری در این بخش یاد کرد و گفت: به منظور تقویت جایگاه پروازی فرودگاه اراک ارائه خدمات تهیه بلیت و چارتر با همکاری این سازمان انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه به منظور توسعه گردشگری تاکنون پانزده دستگاه اجرایی استان تقاضای دریافت سفرکارت کردند، گفت: تاکنون چهار هتل استان و دودفتر خدمات مسافرتی مجهز به سیستم ارائه تسهیلات سفرکارت شده است .
رئیس ستاد تسهیلات نوروزی استان مرکزی همچنین گفت: در ایام نوروز امسال چهار میلیون و ۵۰۰مسافر نورزی به این استان سفر کردند که ۱۰درصد آنها علاوه بر اقامت از اماکن دیدنی استان دیدن کردند.
وی با اشاره به وجود نه هتل و نه مهمانپذیر در استان مرکزی افزود: دراین ایام علاوه بر ۳۷۳بازرسی از اماکن اقامتی، دفاتر مسافرتی، رستورانهای بین راهی و مهمانپذیرها ۳۷مورد تذکر و اخطار صادر شده است.
نظر شما