به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آن لاین، عادل حسن مدیر سازمان خیریه منظمة الدعوی الاسلامیة که به عنوان یک سازمان اقتصادی کوچک فعالیت میکند گفت: ما بدون توجه به اینکه یک سازمان غیردولتی دینی هستیم و تمرکز خود را بر امور اسلامی قرار دادهایم این وامها را بدون توجه تعلقات دینی به فعالان اقتصادی و نیازمند ارائه کردهایم.
وی این اقدام را بخشی از تلاشهای خیریه مسلمانان برای یاری دولت در ریشهکن کردن فقر توصیف کرد و گفت: این تنها راه مطمئن برای خاتمه دادن به فقر در کشور است.
حسن گفت که اعضای این سازمان اعتقاد دارند که کمکهایی چون اعانه و صدقه نمیتوانند درد فقر را تسکین دهند چراکه در آن صورت فرهنگ دریافت کردن صدقه توسعه یافته و فقر برجای خواهد ماند. ما میخواهیم مردم تولیدکننده بوده وبه خود متکی باشند و افرادی که در بخشهای دولتی کار نمیکنند بتوانند با بیکاری مبارزه کرده و با استفاده از تسهیلات این وامها به ایجاد اشتغال بپردازند.
وامهایی که مسلمانان و غیرمسلمانان مالزی از آن استفاده میکنند براساس قوانین شریعت اسلام بدون بهره و سود است.
دولت مالاوی اظهار داشته است که مسلمانان 12 درصد از جمیعت 12 میلیونی کشور را به خود اختصاص دادهاند، درحالیکه سازمانهای پوششی مسلمانان این رقم را تا 36 درصد اعلام کرده اند.
منظة الدعوی الاسلامیه همچنین در تانزانیا، موزامبیک، افریقای جنوبی ، جزایر کومورو و مداگاسکار فعالیت میکند. فعالیت این سازمان در مالاوی به سال 1996 باز میگردد و تاکنون خدمات آموزشی، بهداشتی و مالی برای مسلمانان و غیرمسلمانان فراهم کرده است.
نظر شما