به گزارش خبرگزاري مهر، در اين جلسه مقرر شد طرح هاو پروژه هاي توسعه اي و ملي در سواحل شمال و جنوب كشور و نيز فعاليتهاي معدني پيش از اجرا مورد ارزيابي اثرات زيست محيطي قرار گيرند .
در اين جلسه همچنين دو منطقه جنگلي خزري در استان مازندران مجموعا حدود 27 هزار هكتار به منظور حفاظت از گونه هاي باارزش گياهي به پارك ملي تبديل شد .اين دو منطقه پس از اين تحت عنوان پارك ملي كياسر و پارك ملي پايبند مورد حفاظت و بهره وري پايدار در زمينه هاي علمي و تفريحي قرار خواهند گرفت .
با تصويب شوراي عالي حفاظت محيط زيست اولين پارك ملي منطقه خليج فارس و درياي عمان نيز تحت عنوان پارك نايبند در استان بوشهر ايجاد شد .
در اين جلسه نظر به ارزش هاي زيست محيطي ، دارويي و آكواريومي مرجان ها و قاچاق وسيعي كه اخيرا در اين زمينه صورت مي گيرد ، همچنين كوسه كولي كر و پرنده با كلان مارگردن كه گونه هاي در حال انقراض و با ارزشي هستند ، براي صيد آنها جريمه هايي در نظر گرفته شد.
همچنين سه پديده با ارزش و غير قابل جانشين سر و ابركوه با قدمت بيش از 3500 سال در استان يزد ، سر و سيرج با قدمت حدود 1000 سال در استان كرمان و گنبدهاي نمكي خرسين در استان هرمزگان به عنوان اثر طبيعي ملي تعيين شدند.
در بيست و چهارمين جلسه شوراعالي حفاظت محيط زيست نظر به خطرات استفاده از آزبست ، گزارشي از روند اقدامات انجام شده در جهت حذف آن ارايه و مقرر شد توليد و مصرف آزبست در كشور ، به تدريج كاهش يابد.
نظر شما