۲۷ فروردین ۱۳۸۷، ۹:۱۱

وابستگی 85 درصد اقتصاد جهان به فناوری اطلاعات / تاثیر IT در رونق بورس

وابستگی 85 درصد اقتصاد جهان به فناوری اطلاعات / تاثیر IT در رونق بورس

مجری طرح ICT روستایی با اشاره به تاثیرگذاری صنعت IT در اقتصاد کشورها گفت: در حال حاضر بیش از 85 درصد از اقتصاد جهان به نوعی درگیر مدیریت و استفاده از فناوری اطلاعات است.

دکتر علی اکبر جلالی کارشناس فناوری اطلاعات در گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: یکی از تاثیر گذاریهای فناوری اطلاعات در حوزه بورس است. هم اکنون در سراسر جهان چنان این سازمانها به تجهیزات IT مجهز شده اند که دامنه های فعالیت آنها از زمان فعالیت سنتی دقیقا 10 برابر شده است.

این استاد دانشگاه علم و صنعت  اظهار داشت: سازمانهای بورس توانسته اند میلیونها مخاطب را از سرتا سر جهان بوسیله تجهیزات آنلاین و سایتهای خود جذب کنند که به عبارتی این سازمانها مشترکان برخطی دارند که به توسعه این سازمانها کمک می کند.

مجری طرح ICT روستایی افزود: خوشبختانه این پدیده در حوزه بورس کشور ما هم تاثیرات بسزایی گذاشته و این سازمان هم به تجهیزات آنلاین مجهز شده و مردم می توانند به صورت برخط و آنلاین به خرید و فروش بپردازند.

این کارشناس فناوری اطلاعات در ادامه سخنان خود به دیگر تاثیرات این حوزه در توسعه اقتصادی کشورها اشاره کرد و افزود: در حوزه اقتصادی بکارگیری کاربردهای صنعت IT هم از نظر نرم افزاری و هم از نظر سخت افزاری می تواند زمینه ساز توسعه بیشتر کشورها باشد.

وی ادامه داد: فناوری اطلاعات کاربردهایی همچون تجارت الکترونیکی، دولت الکترونیکی، آموزش الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی و سایر خدمات الکترونیکی را بوجود می آورد.

جلالی خاطر نشان کرد: یکی از حوزه های متفاوتی که در صنعت IT و در زمینه سودآوری توجه ویژه داشت، حوزه بازیهای رایانه ای است.

وی اضافه کرد: حوزه بازیهای رایانه ای در اقتصاد حوزه ای پر سود و مغتنم است که باید با دیدهای مختلف به آن نگریسته و مدیریت شود.

استاد دانشگاه علم و صنعت جایگاه حوزه بازیهای رایانه ای در کشور را نامناسب دانست و اظهار داشت: در ایران تاکنون نگاهها به این حوزه محدود بوده و بیشتر از جنبه بدآموزی مورد بررسی قرار گرفته و به جنبه های مثبت و آموزشی آن توجه لازم و مناسبی نشده است در حالی که در کشورهای چین، ژاپن و کره بسیاری از درسها بوسیله بازیهای رایانه ای تدریس
می شوند.

وی در ادامه سخنان خود به بحث تجارت الکترونیکی و تاثیر شدید این حوزه در اقتصاد کشورها اشاره کرد و گفت: تجارت الکترونیکی باعث ایجاد فرصتهای بسیار و GDP (درآمد ناخالص داخلی) می شود.

مجری طرح ICT روستایی ادامه داد: هر چقدر گردش تجارت در یک کشور بیشتر باشد به همان اندازه GDP کشور که به عنوان معیار اقتصادی کشورها به شمار می آید، افزایش می یابد.

وی خاطر نشان کرد: تجارت الکترونیکی وظیفه ارتباط بین المللی کشورها را ایفا می کند، وجود سند و قانون تجارت الکترونیکی و امضای دیجیتالی به رشد این روابط کمک شایانی می کند اما در ایران با وجود توجه و بررسیهای بسیار هنوز به جایگاهی که در شان آن هستیم دست پیدا نکرده ایم.

جلالی گفت: امیدوارم در سال جدید با توجه ویژه دولت و برنامه ریزیهای دقیق در حوزه فناوری اطلاعات توسعه را در کشور در همه زمینه ها بالاخص اقتصاد شاهد باشیم.

کد خبر 665665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha