محمدعلی خواجه پیری در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه اظهار داشت: افراد تحت بیمه شامل مربیان، اساتید، هنرمندان و فعالان عرصه قرآن هستند که این مرکز این رقم را تا سال آینده به چهار هزار نفر می رساند.
وی ادامه داد: اولویت بیمه با کسانی است که در رشته های تفسیر و مفاهیم قرآن کریم تسلط کافی داشته باشند و حافظان نیز جزء بیشتری از قرآن را حفظ باشند.
خواجه پیری با بیان اینکه 150 میلیارد ریال برای کمک به فعالیتهای قرآنی در بودجه سال جاری پیش بینی شده است، یادآور شد: اگر حدود 80 درصد از این اعتبارات محقق شود، حدود 130 میلیارد ریال، کمک به فعالیتهای قرآنی در سال جاری صورت میگیرد.
مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: این رقم نسبت به سال گذشته که 80 میلیارد ریال بود به دو برابر افزایش یافته است و این نشان دهنده عزم جدی و رویکرد قرآنی دولت نهم نسبت به فعالیتهای قرآنی است.
خواجه پیری با بیان اینکه امسال هشت هزار مربی قرآنی برای آموزش در مهدکودکها تحت تعلیم قرار می گیرند، یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هماهنگی سازمان بهزیستی در نظر دارد با هدف گسترش فرهنگ و معارف قرآنی در بین نونهالان برای هر مهد کودک یک مربی قرآنی تحت تعلیم قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 12 هزار مهدکودک قرآنی در کشور وجود دارد و راه اندازی هشت هزار مورد دیگر نیز از اهداف مرکز ترویج و توسعه فعالیتهای قرآنی است.
خواجه پیری حمایت از موسسات قرآنی، برپایی نمایشگاه های بینالمللی قرآنی، نظارت بر انتشار متون دینی و ترجمه قرآن، ساماندهی آموزشهای مردمی، پژوهشهای بنیادین جامعه قرآن، صدور مجوز موسسات مردمی قرآنی و نظارت بر فعالیتهای آنها را از اهم برنامههای این مرکز خواند.
نظر شما