به گزارش خبرگزاری مهر، محمدتقی فخریان در رابطه با اوقات فراغت جوانان در سال 87 افزود: هر ساله در کشور در این باره برنامهریزی انجام میشود، اما این مسئله را باید مورد توجه قرار دهیم که اوقات فراغت فقط 3 ماه تابستان را شامل نمیشود و یک فرآیند مستمر است که در سایر فصلهای سال ساعات کمتری را شامل میشود.
وی ادامه داد: هر ساله در ایام اردیبهشت یک سری جلسات ستادی در رابطه با اوقات فراغت جوانان برگزار میشود اما جلسات سال جاری هنوز برگزار نشده و در هفته اول یا دوم اردیبهشت برگزار میشود.
فخریان تصریح کرد: اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان هم به عنوان یک تشکل پویا برنامهریزی را در رابطه با اوقات فراغت هر ساله برنامهریزی را دارد. این اتحادیه به عنوان یک عضو از تشکلهای سراسری سازمان ملی جوانان از همان ابتدا به عنوان عضو فعال در جلسات حضور داشته تا بتوانیم در رابطه با چگونگی استفاده ما از امکانات تبادل نظر و همکاری نماییم.
دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان ضمن اظهار تاسف از متفرق بودن امکانات در سطح کشور توضیح داد: بعضی از دستگاهها منابع مالی قابل توجهی را در اختیار دارند و یا بعضی دیگر نیروی انسانی و یا امکانات تجهیزات اوقات فراغت، تاکنون در یک برنامهریزی دقیق سیاستگذاریهای لازم در این رابطه انجام نشده است.
وی تصریح کرد: بزرگترین وظیفه شورای هماهنگی تشکلهای سراسری کشور آن است که منابع موجود در هر زمینهای را در اختیار تمامی نیروی انسانی که در حوزه جوانان فعالیت میکنند قرار دهد.
عضو شورای هماهنگی تشکلهای سراسری سازمان ملی جوانان در رابطه با اقدامات و برنامههای سال 87 گفت: دولت باید با پشتیبانی و سیاستگذاریهای لازم از سازمانهای مردم نهاد جمایت کند، علاوه بر اینکه این برنامهها باید با نگاه چشمانداز بیست ساله انجام شود. امیدواریم در سال 87 که سال نوآوری و شکوفایی است، شورای هماهنگی بتواند مجوزهای رسمیتری از شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت دریافت کند.
وی با اشاره به داشتن تجربیات خوب در رابطه با استفاده از نیروی جوان و دانشآموزان گفت: یکی از روشهای موثر واگذاری این حوزه به متولیان اصلی، دانشآموزان و جوانان است تا از نظرات آنها بهرهمند شویم.
فخریان ضمن بیان اینکه در یک همایش که در سال گذشته برگزار شد، 580 مقاله علمی از سوی دانشآموزان ارائه شد، توضیح داد: 100 مقاله از بین مقالات را انتخاب کردیم که بسیار ارزشمند بود، حتی رئیس سازمان ملی جوانان و دیگر مسئولین حاضر در جلسه شورای هماهنگی تشکلهای سراسری کشور نسبت به محتوای مقالات ارائه شده بسیار شگفت زده شدند.
به اعتقاد وی از جمله عواملی که باعث شده تا بخش عمدهای از جوانان نتوانند از امکانات استفاده کنند کمبود امکانات نیست بلکه منابع و امکانات لازم متفرق است و هنوز سازماندهی نشده است که امیدواریم سازمان ملی جوانان بتواند در سال 87 اقدامات جدید موثری را انجام دهد.
نظر شما