۳۰ فروردین ۱۳۸۷، ۱۰:۴۸

امسال سهمیه سیمان شهریار 20 درصد افزایش داشته است

امسال سهمیه سیمان شهریار 20 درصد افزایش داشته است

کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار شهریار گفت: امسال سهمیه سیمان شهریار بین 15 تا 20 درصد افزایش داشته است.

محمدعلی عرفان منش در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: باید به سمتی حرکت کنیم که مدیریت مصرف سیمان در استان و شهرستان اعمال شود زیرا در واقع کمبود سیمان وجود ندارد بلکه مدیریت سیمان با مشکل مواجه است.

وی خاطرنشان کرد: باید به نیاز عمومی مردم به سیمان توجه شود و طبق خواسته رئیس جمهور باید تامین نیاز مردم در اولویت قرار گیرد.

این مسئول یادآور شد: مدیریت سیمان باید در سطح استان اعمال شود تا نیاز پروژه های عمرانی در کوتاه ترین زمان ممکن تامین شود.

عرفان منش بیان داشت: وضعیت سیمان شهریار در حالی دچار بحران است که تنها در یک روز، سه تریلی سیمان قاچاق در این شهرستان کشف شد که این امر هشداری برای مسئولان برای نظارت بیشتر و کنترل قاچاق در این شهرستان است.

کد خبر 667348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha