۳۰ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۰۷

نکونام در گفتگو با مهر:

می توانم برابر لاکرونیا بازی کنم/ با آمادگی به تیم ملی باز می گردم

می توانم برابر لاکرونیا بازی کنم/ با آمادگی به تیم ملی باز می گردم

هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا از احتمال حضورش در دیدار با دپورتیوو لاکرونیا که هفته پیش رو برگزار می شود، پس از 8 ماه دوری از میادین فوتبال خبر داد.

جواد نکونام در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: خدا را شکر وضعیتم بسیار خوب است و در این مدت توانسته ام در کنار سایر بازیکنان تیم تمریناتم را به خوبی انجام دهم.

وی با ابراز خوشحالی از بازگشت دوباره اش به میادین فوتبال ادامه داد: پس از مدتها در دیدار اوساسونا برابر دیپورتیوو لاکرونیا در فهرست نفرات ذخیره تیم قرار می گیرم و اگر مربی تیم صلاح بداند می توانم در این مسابقه به میدان بروم.

هافبک ایرانی تیم فوتبال اوساسونا با تائید اینکه در این چند روز از فکر بازگشت به میادین فوتبال شبها به خوبی نخوابیده است، خاطرنشان کرد: بعد از مصدومیتی طولانی و دوری از فوتبال که برایم بسیار دشوار بود، خدا را شکر امروز هیچ مشکلی ندارم و امیدوارم بتوانم با صحت و سلامت کامل، بازگشت بسیار خوبی به فوتبال داشته باشم.

وی با اشاره به پیروزی ارزشمند اوساسونا برابر اسپانیول تصریح کرد: با توجه به کسب این سه امتیاز مهم در دیداری خارج از خانه، بازیکنان تیم با روحیه بالا برابر دیپورتیوو لاکرونیا به میدان می روند. مطئنا اگر بتوانیم این دیدار و مسابقه بعدی برابر والنسیا را با پیروزی پشت سر بگذاریم، شانس مان برای حضور در رقابت های جام یوفا به مراتب بیشتر می شود.

نکونام با اشاره به اینکه اگر برابر اوساسونا به میدان بروند دیگر مشکلی برای همراهی تیم ملی ندارد، تاکید کرد: با توجه به اینکه تیم ملی فعلا بازی ندارد، صحبت خاصی از سوی مربیان این تیم با من نشده است.

وی با بیان اینکه برای بازگشت به تیم ملی لحظه شماری می کند، خاطرنشان کرد: دوست دارم با آمادگی به تیم ملی بازگردم تا برای این تیم بازیکن مفید و موثری باشم زیرا برایم خیلی اهمیت دارد که به موفقیت تیم کشورم در مسابقات بین المللی کمک کنم.

هافبک شماره 6 تیم ملی کشورمان افزود: بعد از جام ملتها تیم ملی برای مدتی طولانی برنامه خاصی نداشت اما با تغییرات بسیار خوبی که در فدراسیون فوتبال و تیم ملی صورت گرفت و در نهایت منجر به انتخاب رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی شد، می توان به آینده این تیم امیدوار بود. البته باید با هدفگذاری و برنامه ریزی مناسب شرایطی را فراهم کرد تا تیم ملی ایران مجددا به جام جهانی صعود کند.

وی در مورد وضعیت ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی ادامه اظهار داشت: شاید ما در دو دیدار نخست نتیجه خوبی کسب نکردیم ولی با برنامه ریزی مناسب و با توجه به پتانسیل بالایی که تیم ملی ایران از نظر بازیکن دارد، می توانیم با برتری برابر حریفان آسیایی برای دومین مرتبه متوالی جواز حضور در جام جهانی را بدست آوریم.

نکونام در پایان در پاسخ به این سوال که تیم ملی می تواند با علی دایی موفق باشد، گفت: کلینزمن هم برای اولین تجربه ملی اش هدایت تیم ملی آلمان را در جام جهانی برعهده گرفت و نتایج خوبی با این تیم بدست آورد، پس دایی هم می تواند در سایه حمایت همه جانبه مسئولان و مطبوعات و همچنین انتقادات سازنده آنها، با تیم ایران موفق به حضور در جام جهانی شود.

کد خبر 667423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha