۳ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۰۱

موسوی لاری:

اصلاحات اقتصادی نقطه برجسته دولت خاتمی بود/ اجرای قانون اساسی مهمترین اصل اصلاح طلبی است

اصلاحات اقتصادی نقطه برجسته دولت خاتمی بود/ اجرای قانون اساسی مهمترین اصل اصلاح طلبی است

زنجان - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام عبدالواحد موسوی لاری گفت: تاکید بر اجرایی شدن قانون اساسی مهمترین اصل در حرکت اصلاح طلبی است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، موسوی لاری شامگاه دوشنبه در همایش "جنبش دانشجویی، رویکردها و چالشها" در محل تالار الغدیر دانشگاه زنجان افزود: قانون اساسی ظرفیتهای زیادی برای عملیاتی شدن منویات و خواست ملت است و اگر در جایی دچار مشکل می شویم همان جایی است که قانون اساسی نایده گرفته می شود.

وی ادامه داد: جریان اصلاح طلبی همواره به این نکته که قانون اساسی به اضافه قوانین موضوعه دیگر همواره راهگشا بوده به طور جدی معتقد است.

وزیر کشور دولت اصلاحات تفسیر صورت گرفته از اصل 99 قانون اساسی در کشور را مغایر با محتوا و اصالت قانون اساسی دانست و گفت: اصل 99 قانون اساسی این حق را برای همه قائل شده که به عرصه آمده و به کسانی که می خواهند رای بدهند.

موسوی لاری انتخابات دور نهم ریاست نهم را سالمترین دوره انتخاباتی از جهات مختلف دانست و مهمترین مشکل در عرصه انتخابات نهم را بداخلاقی های انتخاباتی عنوان کرد.

وی وجود سلایق متفاوت در صحنه انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری را مهمترین اصل در این راستا دانست و گفت: مشکل انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری بداخلاقیهای انتخاباتی، پخش سی دی ها، شب نامه ها، تخریبها و بهره گیری از ظرفیت نهادهای رسمی علیه کاندیداها بود.

موسوی لاری در ادامه با دفاع از عملکرد دولت اصلاحات افزود: آنچه که جریان اصلاح طلبی به عنوان یک اصل دنبال کرد، اصلاحات در تمام عرصه ها بود و اصلاحات موزن و متوازن در همه عرصه ها مد نظر دولت سید محمد خاتمی بود.

موسوی لاری اصلاحات اقتصادی را نقطه برجسته دولت هشتم دانست و یادآور شد: دولت هشتم از درآمد بین نسلی نفت برای پر کردن بازار مصرف از کالا استفاده نکرد بلکه از آن برای ذخیره نمودن درآمد حاصل از نفت برای نسل آینده و ایجاد فعالیتهای زیربنایی بهره برد.

وی تمدن بزرگ عسلویه، بهسازی و توسعه صنایع و همچنین توسعه بخش خصوص و پروزه عظیم راه آهن بافق، مشهد و سرخس را از مهمترین کارکردهای ایجاد صندوق ذخیره ارزی دانست و گفت: تمدن بزرگ عسلویه با تفکر اصلاحات اقتصادی به وجود آمد.

عضو ارشد جبهه اصلاح طلبان اصلاحات مورد نظر این دولت را توسعه همه جانبه در همه عرصه دانست و تاکید کرد: دولت هشتم تنها به اصلاحات و توسعه بخش سیاسی اکتفا نکرد و در بخش اقتصادی با ایجاد زیر ساختهای بزرگ و اساسی توانست نقش مهمی در جامعه ایفا نماید.

موسوی لاری تغییر مسیر برداشت از صندوق ذخیره ارزی در کشور بعد از دولت اصلاحات را در کنار افزایش درآمدها قابل بررسی دانست و گفت: مسیر کنونی حاکم بر درآمدهای ارزی نفت و برداشت از حساب صندوق ذخیره ارزی در مسیری در جهت بهبود وضعیت مردم نیست و این امر موجب می شود دولتی که با شعار توجه به وضعیت معیشتی مردم به کار آمده فضای معیشتی مردم را هر روز تنگ تر و سخت تر کند.

به گفته موسوی لاری اشکال از طراحی صندوق ذخیره ارزی نیست بلکه ایراد از نوع برداشت از این صندوق در مقطع کنونی است و ما جوابگوی بهره بردای این گونه برداشت نیستیم.

وزیر کشور سابق کشور در ادامه به طرح گفتگوی تمدنهای دولت اصلاحات اشاره کرد و با دفاع از این امر افزود: اینکه هزاره سوم بدون یک مخالف به نام طرح گفتگوی تمدنها آغاز شد یک افتخار بزرگ است و آوازه و طنین گفتگوی تمدنها بیشتر از خود ایران بود.

موسوی لاری، طرح گفتگوی تمدنها را دارای اقبال در سطح بین المللی و بی مهری در داخل کشور دانست و افزود: افتخار دولت اصلاحات ارائه نمونه ای بوده که هم کرامت انسانها در داخل کشور مورد توجه قرار گرفت و هم تنش زدایی خارجی و بحث گفتگوی تمدنها عزت و افتخار ایرانی را در سطح بین المللی به همراه داشت و سیاست اصلاحات اشتباه نبود.

وی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه زنجان، گفت: حرکت دانشگاههای ما در کنار روحانیون پیرو خط امام (ره) و پویندگان راه امام توانستند مسیری را به سمت الگویی که امام طراحی کرده بود باز نماید.

موسوی لاری افزود: نقش دانشجویی در همه عرصه های انقلاب چه در به ثمر رسیدن نهضت امام و چه پایداری و ثبات نظام نقش بی بدیل و تاثیرگذار بوده است و در دوران بعد از پیروزی انقلاب نیز دانشگاه و جنبش دانشجویی در همه عرصه های انقلاب نقش مهمی داشتند.

کد خبر 669702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha