۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۸:۲۷

احیای بناهای تاریخی گامی موثر در جهت حفظ و نگهداری این میراث است

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: احیای بناهای تاریخی و تغییر کاربری ابنیه‌ تاریخی به موزه، کتابخانه و مراکز فرهنگی از جمله راهکارهای حفظ و نگهداری این میراث است که به حفظ آنها کمک شایانی می‌ کند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، اقدس کرم پور عصر امروز در نشست خبری ضمن تاکید بر اهمیت حفظ و حراست از بناهای تاریخی به عنوان شناسه های فرهنگی جوامع تصریح کرد: در صورت تعامل و حمایت همه دستگاه‌ های اجرایی می‌ توان با سرعت بیشتری برای حفظ بناهای ارزشمند تاریخی با ایجاد کاربری‌ های نوین اقدام کرد.

وی با اشاره به اهمیت بافت‌های تاریخی گفت: سازمان میراث فرهنگی جایگاه ویژه ای برای بافت‌ های تاریخی قائل است و این دیدگاه باید در نظر مسئولان دیگر دستگاها و مردم نیز نهادینه شود.

به گفته وی، سازمان میراث فرهنگی در صورت رعایت قوانین و ضوابط این سازمان مخالف نوسازی و بهسازی در داخل بافت ‌های تاریخی نیست بلکه با حفظ هویت بافت های تاریخی، گام های مثبتی در جهت حل مشکلات ساکنین بافت های تاریخی برداشته می شود.

معاون میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان جنوبی تاکید کرد: تبدیل خانه‌ های قدیمی در هر یک از شهرستان ‌ها به فضایی برای نمایش دادن اشیای تاریخی، جلوه‌ های مردم شناسی و تاریخ شخصیت‌ های به نام آن دیار است.

وی ضمن انتقاد از نگرش به بافت تاریخی با دید موزه‌ ای تصریح کرد: جاری بودن زندگی در بافت‌ های تاریخی به آن هویت و موجودیت می ‌بخشد.

کد خبر 672424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha