حسین مقدم کیا در گفتگو با خبرنگار مهر در چناران اظهار داشت: آشنایی با قرآن این کتاب الهی و راهنمای سعادت و تحقق فرهنگ اصیل آن و بازگشت به کتابی که نور، هدایت، موعظه و میزان و فرقان است، امری لازم و حیاتی به شمار می رود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان دارالقرآن کریم در راستای احیای فرهنگ غنی قرآن در سطح وسیع موضوع تعلیم را به عنوان یک امر واجب و تکلیف الزامی تلقی می کند.
وی ادامه داد: تربیت معلمان قرآنی خبره و کارشناس یکی از مولفه های مهم تعلیم و تعلم سازمان دارالقرآن است.
مقدم کیا یادآور شد: شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان جهت تدریس در کلاسهای آموزش قرائت قرآن و خودکفایی آموزش در راستای تحقق و اجرای نهضت قرآنی از هدفهای کلی دوره های تربیت معلم است.
وی افزود: روشمند و هماهنگ کردن آموزش رو خوانی و روانخوانی قرآن کریم در سطح کشور و تصمیم روشهای بدیع و انتقال مهارتهای تدریس به صورت یکپارچه از دیگر اهداف این دوره ها است.
این مسئول بیان داشت: طی اجرای طرح و برگزاری دوره های مربوطه علاقه مندان به معلمی و تدریس روخوانی و روانخوانی و تجوید الصلاه پس از احراز شرایط گزینش و موفقیت در آزمونهای ورودی ضمن اخذ گواهینامه تربیت معلم قرائت قرآن، به عنوان معلمان دوره های عمومی قرائت قرآن به تدریس قرآن مجید خواهند پرداخت.
نظر شما