به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقر ظهوری فر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: براساس این دستور العمل، مبالغ قابل پرداخت در خصوص خسارات قطعی فیبرنوری با در نظر گرفتن متوسط هزینههای بازسازی مسیر قطع شده محاسبه خواهد شد.
وی افزود: با توجه به این موضوع، هزینههای خسارتی قطعی فیبرنوری در سال 87 افزایش خواهد یافت که از سوی خسارت زنندگان به شبکه پرداخت میشود.
ظهوریفر ادامه داد: پیش از این خسارات دریافتی در این حوزه بسیار جزئی بوده که با عملیاتی شدن این دستورالعمل، هزینههای مذکور معتدل و منطقی تر شده است.
وی با اشاره به این که شبکه فیبرهای نوری، یک سرمایه ملی است، گفت: متأسفانه طی سال 86 نسبت به زمان مشابه سال پیش از آن، تعداد قطعیهای فیبرنوری افزایش یافته است این در حالی است که با تلاشهای صورت گرفته و تمهیدات اندیشیده شده، زمان قطعیهای اینترنت در سال گذشته نسبت به زمان مشابه سال 85، حدود 10 درصد کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در خصوص برخی از آسیبهای احتمالی قطعیهای گسترده شبکه فیبرنوری گفت: آسیب اصلی در این حوزه متوجه کاربران استفاده کننده از شبکه IP کشور است که متأسفانه به واسطه این قطعیها مجبور به استفاده از شبکه نامطلوب هستند و از سوی دیگر قطعیهای شبکه فیبرنوری موجب قطعی ارتباط میان استانها میشود و فعالیتهایی که خدمات رسانی آنها از طریق شبکه دیتا صورت میگیرد را با مشکل و وقفه جدی مواجه میسازد.
وی افزود: همچنین به دلیل آنکه از این ارتباطات به صورت ترانزیت بین الملل استفاده میشود، قطعیهای گسترده فیبرنوری، ارتباطات بین المللی که از این شبکه بهره میبرند را با مشکل مواجه میکند و از آن جایی که شبکه ارتباطی کشور به صورت یکپارچه عمل میکند، این قطعیها موجب بروز خسارات امنیتی و فرهنگی نیز میشود.
ظهوری فر ادامه داد: یکی از اصلیترین دلایل قطعیهای فیبرنوری، ناهماهنگی در اجرای طرحهای عمرانی است که در صورت همکاری نهادها و سازمانهای مختلف، میتوان علاوه بر سازندگی، امکان کاهش قطعیها در سال جاری را فراهم کرد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: دستورالعمل جدید تعیین خسارت وارده به شبکه فیبرنوری تدوین شده است که در سال جاری عملیاتی خواهد شد.
کد خبر 672695
نظر شما