۶ بهمن ۱۴۰۴، ۸:۳۹

استان سمنان دروازه استاندارد کالاهای وارداتی؛ صدور ۲۶۸مجوز در سال جاری

استان سمنان دروازه استاندارد کالاهای وارداتی؛ صدور ۲۶۸مجوز در سال جاری

سمنان- مدیرکل استاندارد استان سمنان از صدور ۲۶۸ مجوز استاندارد برای کالاهای وارداتی در این استان، از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید حیدریان صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در اداره کل استاندارد استان سمنان بیان کرد: این اداره کل از ابتدای سالجاری تا پایان آذر ماه ۱۴۰۴ اقدام به صدور ۲۶۸ فقره مجوز وارداتی کرده است.

وی افزود: هدف کلی از کنترل کیفیت کالاهای وارداتی،حصول اطمینان اجرایی از انطباق کالای وارداتی با استانداردهای مورد قبول سازمان ملی استاندارد و تسهیل در ورود کالا به کشور در سازگاری و هماهنگی با مقررات و روش های متعارف در تجارت جهانی است.

مدیرکل استاندارد استان سمنان همچنین ادامه داد: حمایت از حقوق مصرف کننده از لحاظ بهداشت، ایمنی، ضوابط زیست محیطی و اقتصادی و حمایت از حقوق تولید کننده داخلی در مقابل تخریب بازار و رقابت نامطلوب و ممانعت از ورود کالاهای با کیفیت دیگر اهداف طرح نظارت بر واردات کالاها به استان است.

حیدریان با اشاره به قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، بیان کرد: یکی از وظایف مهم سازمان ملی استاندارد نظارت برکالاهای صادراتی و وارداتی مشمول استاندارد است.

وی همچنین با بیان اینکه سه هزار و ۹۳۰ مراجعه برای نمونه برداری از واحدهای تولیدی در استان در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۴ توسط بازرسان و کارشناسان اداره کل استاندارد استان صورت پذیرفته است، تاکید کرد: این کالاها از سوی شرکت‌های بازرسی کننده و آزمایشگاه‌های همکار برای تطبیق با استانداردهای تعیین شده مورد بررسی یا آزمون قرار می‌گیرند.

مدیرکل استاندارد استان سمنان همچنین بیان کرد: در این مدت تعداد دو هزار و ۶۶۸ فقره، کالای نمونه برداری شده واحدهای تولیدی استان سمنان نیز از سوی آزمایشگاه‌های همکار مورد آزمون قرارگرفتند.

حیدریان بیان کرد: کالاهای نمونه برداری شده محصولات مختلف اعم از غذایی، الکترونیک، شیمیایی و بهداشتی، سلولزی و لوازم خانگی و ... از حیث تطبیق با استانداردهای تعیین شده دارای نقص باشند به واحد تولیدکننده برای رفع نواقص اخطار داده می شود و در صورت بی‌توجهی به رفع نواقص، پروانه کاربرد نشان استاندارد برای کالای مربوط تعلیق/ ابطال/ ارجاع کمیسیون ماده ۴۲ خواهد شد.

کد مطلب 6731666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha