۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۵۱

100 محصول کشاورزی در لیست بیمه قرار می گیرند

همدان - خبرگزاری مهر: عضو هیئت مدیره صندوق بیمه محصولات کشاورزی کشور گفت: ۹۶‬ محصول کشاورزی تحت پوشش صندوق بیمه قرار دارند که این میزان تا پاییز امسال به یکصد محصول افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، قربانعلی خمسه پیش از ظهر امروز در همایش بیمه محصولات کشاورزی در استان همدان با بیان اینکه یک میلیون و ۷۰۰هزار بهره‌بردار کشاورزی در ایران بیمه هستند، افزود: چهار میلیون بهره‌بردار بخش کشاورزی در کشور فعال هستند.

خمسه تصریح کرد: ۴۰‬ درصد اراضی زراعی، ۲۰درصد باغات و ۷۰درصد طیور در کشور زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزی هستند.

خمسه با تاکید بر حمایت از کشاورزان، گفت: باید با تثبیت و کاهش تعرفه‌های حق بیمه و پرداخت سریع غرامت در این زمینه قدم برداشت.

وی بیمه را تنها مرجع مطمئن حمایتی برای پرداخت خسارت‌های وارده به کشاورزان دانست و افزود: باید این واقعیت با عملکرد مطلوب در ذهن کشاورزان نقش ببندد.

عضو هیئت مدیره صندوق بیمه محصولات کشاورزی کشورافزود: با توجه به خسارت‌های سنگین خشکسالی امسال به کشاورزان پرداخت سریع غرامت در ترغیب شمار بیشتر کشاورزان برای افزایش سطح زیرپوشش بیمه محصولات بسیار موثر است.

کد خبر 674916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha