به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی محمدی تبار صبح امروز در نشست هم اندیشی استادان و نخبگان کرجی اظهار داشت: شهید مطهری از جمله موسسان و معماران جمهوری اسلامی ایران نقش بسزایی داشته و از شاگردان آیت الله طباطبایی و امام خمینی (ره) بوده است و از 15 خرداد سال 42 به طور رسمی در نهضت انقلابی حاضر شد.
وی افزود: شهید مطهری به تبیین مسائل فرهنگ اسلامی، آگاهی بخشیدن به نسل جوان، گسترش اسلام ناب محمدی و ... در مراکز دینی از جمله حسینه ارشاد می پرداخت.
این مسئول خاطرنشان کرد: مقام استاد شهید مطهری به گونه ای بود که حضرت امام خمینی (ره) نیز از جایگاه این معلم بزرگوار تجلیل کرد و در حال حاضر تجلیل از شهید مطهری، تجلیل از علم، دانش و پژوهش است.
محمدی تبار یادآور شد: تمامی آثار قلمی و بیانی شهید مطهری برای مسلمانان مفید و سازنده است و کمتر کسی را می توان نام برد که قابلیتها و تواناییهای ایشان را یکجا به همراه داشته باشد و دانشگاهیان و حوزویان باید تلاش کنند تا آثار این شهید بزرگوار زنده بماند.
وی تاکید کرد: پس از گذشت نیم قرن از برخی آثار شهید مطهری همچنان تفکرات و کتابهای وی بروز است و گاهی نیز جلوتر از زمان تصور می شود.
در پایان سخنرانی استادان و کارشناسان در خصوص شخصیت و نوآوری شهید مطهری در مسائل فقهی و عرفانی جلسه پرسش و پاسخی در ارتباط با آثار این شخصیت برجسته برگزار شد.
نظر شما