۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۲۳:۰۹

حاجی‌صادقی: شهید سلیمانی برای تعمیق فرهنگ بسیجی تلاش کرد

حاجی‌صادقی: شهید سلیمانی برای تعمیق فرهنگ بسیجی تلاش کرد

شهرکرد - نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید سلیمانی یک عمر برای گسترش و تعمیق فرهنگ بسیجی تلاش کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر پنجشنبه در مراسم وداع با سردار سرلشگر پاسدار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سردار سرتیپ دوم پاسدار «بهمن بهرامی» در گلزار شهدای شهر فارسان با تبریک و تسلیت شهادت این سرداران سرافراز اسلام برخی ویژگی‌های سردار سلیمانی را یادآور شد و اظهار کرد: این سردار بزرگ مزد یک عمر جهاد، ایستادگی، ولایت‌مداری، تحمل سختی‌ها و تلاش برای حاکم ساختن فرهنگ بسیج و بسیجی را با شهادت، دریافت کرد.

حاجی‌صادقی با ذکر اینکه در پیشگاه خدا و در حضور مردم شهادت می‌دهم که سردار سلیمانی مردی بصیر، باتوکل، باتدبیر و متعبد بود، ادامه داد: این شهید والامقام نسبت به ولایت تعبد داشت و سربازی رهبر انقلاب برای او بزرگ‌ترین افتخار بود.

وی یادآور شد: شهید سلیمانی را خدا حفظ کرد تا این تلاش‌ها و اقدامات شایسته را خاصه در دوران ریاست سازمان بسیج مستضعفین به سرانجام برساند. او در مسیر خدمت شب و روز نمی‌شناخت.

حاجی‌صادقی با تصریح اینکه این شهید طاقت فراق امام خامنه‌ای (ره) را نداشت، افزود: بعد از شهادت امام خامنه‌ای، این دو سردار عزیز مانند قبل نبودند و در جلسات اخیر کاملاً پیدا بود که در فراق مولا و فرمانده‌اش بی‌طافت شده است لذا بعد از آماده‌سازی بسیجیان برای جنگ رمضان، بعد از ۲۰ روز از آغاز جنگ، به فیض شهادت نائل آمد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: شهید سلیمانی اگر با غیر از شهادت از دنیا می‌رفت جای تعجب داشت، رزمنده‌ای بی‌ادعا، پرکار، مجاهد، معتقد به فرهنگ بسیجی بود.

فرهنگ بسیجی ریشه در فرهنگ علوی و فاطمی و حسینی دارد

حاجی‌صادقی با تصریح اینکه فرهنگ بسیجی ریشه در فرهنگ علوی و فاطمی و حسینی دارد، ادامه داد: شهید سلیمانی یک عمر برای گسترش و تعمیق فرهنگ بسیجی تلاش کرد و امروز با شهادتش این فرهنگ را به همگان نشان می‌دهد. فرهنگ بسیجی هرچقدر که شهید بدهد و پای این درخت عاشورایی خون بریزد، مقاومت و توانایی، استکبارستیزی و سازش ناپذیری او بیشتر می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه امروز شهید سلیمانی ۲۰ میلیون بسیجی را با انگیزه و امید و نشاط بیشتر به میدان می‌فرستند، گفت: فرهنگ بسیجی ریشه در گفتمانی دارد که امام شهیدمان از مولایش حضرت اباعبدالله (ع) نشان داد. او به ما آموخت که در برابر ظلم ظالمان، سر و بدن داره پاره می‌دهیم، فرزند می‌دهیم اما هرگز دست دوستی و تسلیم نمی‌دهیم همانطور که امام شهید در سخنرانی آخرشان فرمودند: ملت ما با چون یزیدی بیعت نمی‌کند.

حاجی‌صادقی بیان کرد: فرهنگ بسیجی ریشه در گفتمان آن سرباز حسین (ع) دارد که وارد میدان شد و سوگند یاد کرد که به‌خدا اگر دستم را قطع می‌کنید، از دین خدا دست بر نمی‌دارم و این، تابلوی بسیج است.
وی با یادآوری اینکه فرهنگ بسیجی نه در ایران یا منطقه‌ای خاص بلکه در تمام دنیا ریشه دوانده است، افزود: ما اکنون فقط با بسیجیان ایران و حزب‌الله و یمن با استکبار می‌جنگیم و هنوز بسیاری از بسیجیان دیگر سرزمین‌ها را وارد میدان نکردیم.

فرهنگ بسیجی این مردم، بمب اتمی است

حاجی‌صادقی با اشاره به اینکه فرهنگ بسیجی این مردم بمب اتمی ما است، توضیح داد: فرهنگ بسیجی در برابر هر قدرتی قطعاً پیروز است و استکبار را نابود خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: ما عمری منتظر بودیم کمر استکبار را بشکنیم. این رژیم غاصب صهیونی و این غده سرطانی را حذف کنیم، اکنون آنان خود آمده‌اند. ما در این نبرد اراده محکم داریم و دشمن قطعاً بداند دیگر منتظر حمله او نمی‌مانیم و قطعاً پاسخ خواهیم داد.

حاجی‌صادقی خطاب به دشمن آمریکایی صهیونی، تأکید کرد: این‌بار با گذشته فرق دارد، ما دیگر رهایتان نمی‌کنیم و تا زمانی که انتقام رهبر شهیدمان و بسیجیان گلگون کفن را نگیریم، آرام نخواهیم نشست.

وی خطاب به مردم از زبان فرماندهان سپاه و بسیج، گفت: مردم، شما ۴۷ سال پای این انقلاب ماندید اما امسال هم در جنگ ۱۲ روزه، هم در فتنه دی‌ماه و به‌ویژه اکنون در جنگ رمضان، شایستگی خودتان را برای درک زمان ظهور نشان دادید.

حاجی‌صادقی با تأکید بر اینکه فرماندهان نظامی به شما مردم افتخار می‌کنند، افزود: تا زمانی که مردم در خیابان‌ها و میدان‌ها هستند، مطمئن باشید فرماندهان نظامی با تمام وجود دشمن را ذلیل خواهند کرد.

کد مطلب 6779239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha