به گزارش خبرنگار مهر از شاهرود، عضو شورای عالی ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران شب گذشته در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: بخش قابل توجه آثار ارائه شده در نمایشگاه های مختلف خوشنویسی در سطح کشور از آثار بانوان است.
محمد حیدری با اشاره به تاریخچه پیدایش و تکامل هنر خوشنویسی افزود: پژوهشگران با مطالعه در انواع و اقسام خوشنویسی ها به این نتیجه رسیده اند که هنر خوشنویسی پس از اسلام آغاز شد و کاتبان خط کوفی این خط را بالاتر از یک سبک خوشنویسی و در حد یک معجزه می دانند که با ظهور اسلام به تکامل رسیده است.
وی با تاکید بر هنر خوشنویسی سنتی گفت: ایرانیان در هنر خوشنویسی، در جهان حرف اول را می زنند و باید به هنر خوشنویسی سنتی با یک دیدگاه خاص و نگرش عمیق تری نگاه شود.
در این نمایشگاه 86 قطعه تابلوی خوشنویسی اثر 24 نفر از مدرسان و برگزیدگان انجمن خوشنویسان شاهرود با مضامین عرفانی، احادیث، آیات قرآنی به نماش گذاشته شده است.
تابلوهای خوشنویسی با سبک های نستعلیق، شکسته نستعلیق، ترکیب نستعلیق، معلی، ثلث، نسخ و نقاشی خط به تحریر در آمده اند که نمایشگاه خوشنویسی "کلک خیال" تا نوزدهم اردیبهشت ماه همه روزه از ساعت 16 تا 20 به روی علاقمندان گشوده است.
نظر شما