۲ فروردین ۱۴۰۵، ۱۳:۴۴

کشف لاک‌ پشت‌های خزری و مارهای آبی در تهران

کشف لاک‌ پشت‌های خزری و مارهای آبی در تهران

فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست استان تهران از کشف و ضبط ۵۲ قطعه لاک‌ پشت خزری و ۱۳ حلقه مار آبی در بازرسی‌ های میدانی سطح شهر تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد زندی فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست استان تهران افزود: در جریان گشت و پایش مأموران این یگان در سطح شهر تهران، ۵۲ قطعه لاک‌ پشت خزری و ۱۳ حلقه مار آبی از سودجویان حیات‌ وحش کشف و ضبط شد.

به‌ گفته زندی، این اقدام در ادامه طرح‌ های نظارتی برای مقابله با خرید و فروش غیرمجاز جانوران وحشی انجام شده و پس از شناسایی افراد متخلف، حیوانات ضبط و به مراکز نگهداری موقت مجاز منتقل شده‌ اند.

وی افزود: برای متهمان پرونده قضایی تشکیل و موضوع برای پیگیری‌ های قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، زندی تأکید کرد: یگان حفاظت محیط‌ زیست با هرگونه قاچاق و معامله غیرقانونی حیات‌ وحش برخورد قاطع خواهد داشت و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را به سامانه‌ های ارتباطی محیط‌ زیست گزارش دهند.

کد مطلب 6781054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha