۳ فروردین ۱۴۰۵، ۲۰:۲۹

شهادت و مجروح شدن دانش‌آموزان کرمانشاهی در حملات اخیر

شهادت و مجروح شدن دانش‌آموزان کرمانشاهی در حملات اخیر

کرمانشاه - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از شهادت دو دانش‌آموز و آسیب‌دیدگی پنج نفر دیگر در جریان حملات اخیر در کرمانشاه خبر داد.

سلیمان محبی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به پیامدهای انسانی حملات اخیر، اعلام کرد: مجموعه آموزش و پرورش استان کرمانشاه تاکنون شاهد شهادت دو دانش‌آموز و مجروحیت سه دانش‌آموز و دو معلم بوده است.

وی با بیان اینکه این رویدادها از ابتدای درگیری‌های اخیر رخ داده، افزود: این خسارات در کنار فشارهای روحی بر خانواده‌ها، روند آموزشی را نیز با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

محبی همچنین به آسیب‌های گسترده واردشده به زیرساخت‌های آموزشی استان اشاره کرد و گفت: در جریان جنگ رمضان بخشی از فضاهای آموزشی، ورزشی و اداری وابسته به آموزش و پرورش دچار تخریب شده‌اند.

وی افزود: بر پایه بررسی‌های اولیه تاکنون ۸۳ مدرسه، ۱۲ سالن ورزشی، پنج ساختمان اداری و یک مجموعه فرهنگی‌ـ‌تفریحی متحمل خسارات چشمگیر شده‌اند و ارزیابی دقیق این آسیب‌ها همچنان ادامه دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان تأکید کرد: تیم‌های تخصصی در حال بررسی جزئیات خسارات هستند و مجموعه آموزش و پرورش با همکاری دستگاه‌های مرتبط تلاش می‌کند شرایط آموزشی و امکانات رفاهی دانش‌آموزان در سریع‌ترین زمان ممکن به وضعیت پایدار بازگردد.

کد مطلب 6781958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha