۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۱۱

معاون وزیر اقتصاد:

95 درصد منابع بانکها سپرده های مردمی است

95 درصد منابع بانکها سپرده های مردمی است

معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: 95 درصد منابع بانکها، سپرده های مردمی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید پور محمدی امروز درحاشیه همایش آشنایی با شیوه های تامین مالی و روش های جذب تسهیلات داخلی و بین المللی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اقدامات لازم برای عرضه سهام بانکهای دولتی در بورس انجام شده است، به پیچیدگی فرآیند واگذاری سهام بانکها در بورس اشاره کرد.

معاون امول بانکی ، بیمه و شرکتهای دولتی  وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: سرمایه بانکها تنها 2 تا 5 درصد از دارایی های آنها را تشکیل می دهد و 95 سپرده ها متعلق به مردم است.

وی با تاکید بر لزوم دقت و تدبیر در واگذاری سهام بانکها گفت: این نهاد مالی نه تنها سپرده گذاران را در اختیار دارد، بلکه حامی فعالان اقتصادی نیز است، لذا فرایند خصوصی آنها نباید دچار وقفه شود تا در کار فعالان اقتصادی مشکلی ایجاد نشود.

معاون امور بانکی ، بیمه و شرکتهای دولتی با اشاره به متنوع بودن دارایی های بانک ها گفت: زمانی که سهام بانکی در بورس عرضه می شود نباید خریدار ، فروشنده و سپرده گذار متضرر شوند.

به گفته وی تمام اقدامات باید به نحوی شفاف باشد که فردی که قصد خرید و یا فروش سهام را دارد احساس ضرر نکند.

پور محمدی با اشاره به اینکه هیچ مانعی در واگذاری سهام بانکها در بورس وجود ندارد، تصریح کرد: زمان عرضه سهام بانکها در بورس بستگی به تدبیر سازمان خصوصی سازی و بورس دارد.

وی ادامه داد: چندین شائبه و سئوال از سوی بورس مطرح شد که باید پاسخ دقیقی به آنها داده شود که از جمله باید روش اعمال حساب بانکها در صورت مالی بانکها با شیوه تعهدی بر اساس استانداردهای حسابرسی انجام می شد، که خوشبختانه این کار نیز انجام شد.

وی به ارائه حسابهای بین بانک و صندوق بازنشستگی و حساب ای میان دوره ای اشاره کرد  و گفت: آخرین بحث اساسنامه بانکها است که آن نیز باید ارائه شود.

پور محمدی با اشاره به اینکه باتصویب هیئت عالی واگذاری بانکها از سهام خاصی به عام تبدیل شده اند، گفت: میزان و زمان واگذاری بانکها توسط سازمان خصوصی سازی و بورس اعلام می شود.

وی از آغاز فعالیت کارگروهی در حوزه بانکداری الکترونیکی خبر داد و اظهار داشت: این کارگروه وظیفه آموزش و فرهنگ سازی را برعهده دارد تا به ساده ترین شکل مردم را آموزش دهد.

پور محمدی در خصوص زیر ساختهای بانکداری الکترونیک بر آشنایی تمام مردم با مباحث بانکداری الکترونیک تاکید کرد و افزود: باید به نحوی عمل نماییم که تا پایان سال آینده هر ایرانی حداقل یک کارت داشته باشند.

وی گفت: بیش از 71 میلیون کارت برای هر نفر تا پایان سال88 در اختیار مردم قرار گیرد.وی گفت: تاکنون 38 میلیون کارت از سوی بانک در اختیار مردم قرار گرفته شده که امسال این میزان باید بالغ بر 50 میلیون کارت باشد.

وی تعداد دستگاههای POS را بالغ بر 400 هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: این تعداد دستگاه با توجه به هدف گذاری تعیین شده از نظر کمی و کیفی کافی نیست و این تعداد باید تا 2 سال آتی به 2.5 میلیون دستگاه افزایش یابد.

کد خبر 678819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha