به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر اسحاقی معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان در این نشست با اشاره به تکالیفی که در ماده 112 برنامه چهارم توسعه برای سازمان تعریف شده است گفت: یکی از برنامه های سیزده گانه ساماندهی امور جوانان در این ماده، برنامه اصلاح ساختار و منابع و ارتقاء و توانمندسازی سازمان های دولتی و غیردولتی مسئول در امور جوانان است که مؤسسه تحقیقاتی بشرا این برنامه را در دستگاه های اجرایی کشور پیگیری می کند.
وی به حضور مستمر و جدی دستگاه ها در جلسات پیگیری این برنامه تأکید کرد و گفت: لازم است که دستگاه های اجرایی با هم اندیشی و هم افزایی، در مجموعه ای هماهنگ این برنامه را بررسی کرده و در قالب لایحه یا آیین نامه ای به مراجع تصمیم گیرنده ارائه کنند تا در عرصه ی رسیدگی به امور جوانان نقطه وفاقی تعریف و نهادینه شده و دستگاه ها نسبت به وظایف خود آشنا شوند. این مسیر نیازمند همکاری دستگاه ها در شناسایی فرصت ها و موانع است.
دکتر اسحاقی تدوین برنامه اصلاح ساختار و منابع و ارتقاء و توانمندی سازمان های دولتی و غیردولتی مسئول در امور جوانان را پروژه ای ملی اعلام کرد و افزود: برنامه عمل، زمانی واقعی و قابل اجرا خواهد بود که بر اساس اطلاعات درست و مستند طراحی شود. از این رو لازم است که دستگاه های اجرایی ضمن حضور در جلسات هم اندیشی، نیازهای اطلاعاتی را در این حوزه برطرف کنند.
وی با اشاره به وظیفه سیاستگزاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت سازمان ملی جوانان تصریح کرد: این برنامه در پی مدیریت یکپارچه در تمام امور جوانان است. تا کنون مطالعات کتابخانه ای این برنامه انجام شده است اما در ادامه مسیر مساعدت نمایندگان دستگاه ها و کارشناسان امور جوانان شرط اصلی برنامه ریزی مبتنی بر واقعیت خواهد بود.
نظر شما