به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد احمدزاده شامگاه بکشنبه در آیین اهدا ۳۰ سری جهیزیه به زوج های جوان از محل موقوفات منطبق در قالب کاروان خودرویی و حرکت در سطح شهر که برگزار شد، اظهار کرد: در ایام دفاع مقدس جانانه ملت ایران در برابر حملات ددمشانه دشمن آمریکایی صهیونیستی، از محل عواید موقوفات منطبق تعداد ۳۰ سری جهیزیه برای کمک به ازدواج و تشکیل خانواده نو مزدوجان نیازمند تهیه شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی افزود: هر سری جهیزیه شامل هفت قلم اساسی شامل فرش، یخچال، بخاری، گاز و چند قلم ضروری دیگر به ارزش هر سری حدود صد میلیون تومان می باشد.
وی گفت: سال گذشته از محل عواید موقوفات منطبق و اجرای نیت واقفان خیراندیش بیش از ششصد و پنجاه میلیارد تومان صرف امور خیریه در موضوعات فرهنگی اجتماعی با محوریت اجرایی نیات واقفید خیراندیش در سطح استان داشتیم.
احمدزاده افزود این اقدام در این ایام نشانه همدلی، مقاومت و امید جامعه است در واقع فرهنگ ریشه دار وقف در جامعه اسلامی را روایت می کند که واقفین خیراندیش در همه عرصه ها و در همه حالات پشتیبان نیازمندان و کمک به امورات خیرات و مبرات هستند؛ واقفینی که در گذشته از دنیا رفتند و همچنان ثمرات نیک اندیشی و خیراندیشی آنها جاری و ساری است و حمایت های آنان به دست نیازمندان و افرادی که برای آنها تعیین کرده اند می رسانند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: ارزشی ۳۰ سری جهیزیه بالغ بر سی میلیارد ریال است.
وی در خصوص گزینش زوج های جوان نیازمند برای اهدای جهیزیه گفت: این زوج ها از طریق مراکز حمایتی که وظیفه شناسایی و حمایت از اقشار نیازمند را دارند شناسایی و به اوقاف معرفی می شوند؛ ما در گزینش و شناسایی نقش مستقیمی نداریم.


نظر شما