مهندس سید محمد مهدی کلانتریان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با ساخت 44 پروژه خوابگاهی 9 هزار و 554 تخت خوابگاهی به ظرفیت خوابگاهی کشور افزوده می شود که در این میان با تکمیل این پروژه ها 495 واحد خوابگاه متاهلی نیز به ظرفیت موجود اضافه خواهد شد.
این مقام مسئول در وزارت بهداشت اضافه کرد: با تکمیل این پروژه ها 167 هزار و 910 مترمربع فضای خوابگاهی جدید به فضای موجود در کشور در بخش خوابگاههای دانشجویی علوم پزشکی افزوده می شود.
وی یادآور شد: 44 پروژه خوابگاهی در سطح کشور در حال طراحی و ساخت است که از این تعداد 10 پروژه خوابگاهی به دانشگاهها تحویل موقت شده است و اکنون در مرحله تجهیز بسر می برد.
مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت گفت: 10 پروژه دیگر خوابگاهی وزارت بهداشت از محل مصوبات هیئت دولت در سفرهای استانی محسوب می شود که اکنون به دنبال جذب اعتبار برای این پروژه ها هستیم و پس از جذب اعتبار، مراحل مطالعه و طراحی آن آغاز می شود.
وی اظهار داشت: 24 خوابگاه دانشجویی دیگر از مجموع 44 پروژه خوابگاهی در سطح کشور در حال اجرا است که پیشرفت فیزیکی این پروژه ها بین 30 تا 80 درصد است و از این تعداد 13 خوابگاه تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
کلانتریان گفت: این 13 پروژه خوابگاهی در حال حاضر بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی در خصوص وضعیت اعتباراتی که برای ساخت خوابگاه در نظر گرفته شده، خاطرنشان کرد: وضعیت اعتبارات خوابگاهی در سالهای 85 و 86 چندان مطلوب نبود زیرا مهمترین منابع اعتباری این گونه پروژه، تسهیلات بانکی محسوب می شود که متاسفانه در سال گذشته از مبالغی که در بودجه پیش بینی شده بود هیچ اعتبار بانکی جذب نشد.
مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت افزود: پس از تعامل مناسب با بانکها در سال جاری، 90 میلیارد ریال از سوی بانکهای صادرات و ملی به عنوان تسهیلات اعتباری در اختیار وزارت بهداشت به منظور خوابگاه سازی قرار می گیرد.
وی گفت: در مجموع برای به پایان رساندن کلیه 44 پروژه خوابگاهی وزارت بهداشت 360 میلیارد ریال اعتبار مالی نیاز است که برای تأمین این اعتبارات، مذاکرات اولیه با معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری انجام شده است.
کلانتریان افزود: توافقات اولیه با معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری صورت گرفته و پیش نویس موافقت نامه بر اساس اعتبار مورد نیاز به تصویب رسیده و برای این معاونت ارسال شده است. در صورت تأمین این میزان اعتبار، کلیه پروژه های خوابگاهی در دست اقدام تا پایان سال 88 به اتمام می رسد.
مدیر کل منابع فیزیکی وزارت بهداشت با اشاره سرانه خوابگاهی استاندارد به ازای هر دانشجو خاطرنشان کرد: این سرانه به ازای هر دانشجو 10 تا 12 مترمربع است که این میزان برای خوابگاه متاهلی به ازای هر خانوار 40 تا 50 مترمربع است که این مساحت با احتساب تمام فضاهای جانبی است.
نظر شما