دکتر محمد واسعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ایجاد شرکت های تعاونی پژوهشی که نیمی از سهم آن بر عهده اعضای هیئت علمی و نیمی دیگر از سهم آن از سوی دانشگاه داده می شود بر اساس قانون برنامه سوم توسعه که در ماده 51 قانون برنامه چهارم توسعه تنفیذ شده است، در دستور کار قرار دارد.
وی اضافه کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه می توانند این شرکتهای تولیدی را تأسیس کنند و در این شرکت خدمات پژوهشی ارائه کنند که در سطح عام داده نمی شود.
واسعی خاطرنشان کرد: این شرکتهای تولیدی می تواند در زمینه های دارویی، فناروی درمانی، کیتهای آزمایشگاهی و ... فعالیت کند و امیدواریم تا پایان سال در چند دانشگاه علوم پزشکی کشور آغاز به کار کنند.
معاون وزیر بهداشت از بازبینی آئین نامه شرکتهای خصوصی تحقیقاتی خبر داد و گفت: شرکت خصوصی تحقیقاتی در کشور بسیار کم است و هدف از بازبینی این آئین نامه نیز تقویت این شرکتها است.
وی افزود: این آئین نامه در سه ماه آینده بازبینی می شود و در آن زمان می توان امیدوار بود که طرح و ایده به نوآوری برسد.
واسعی تأکید کرد: ایجاد شرکتهای خصوصی تحقیقاتی زمینه تحقیقات را بهتر فراهم می کند زیرا بخش دولتی سرمایه لازم برای کارهای کلان را ندارد و بخش خصوصی نیز سیستم لازم را برای این کار ندارد، بنابراین در کنار هر دوی اینها می توان به رشد تحقیقات امیدوار بود.
نظر شما