کوروش فیروزی، پیرامون ابهاماتی که در خصوص چگونگی اجرای بیمه محصولات خونی از سوی برخی مطرح می شود، به خبرنگار مهر گفت: هیچ شک و شبهه ای در این طرح وجود ندارد و تمامی افرادی که مدارکی بیاورند مبنی بر اینکه با استفاده از خون و محصولات خونی سازمان دچار آلودگی شده اند، می توانند خسارت بگیرند.
وی با اشاره به اینکه مدارک این قبیل افراد در کمیسیون تشخیص متشکل از سازمان نظام پزشکی، بیمه و سازمان انتقال خون، بررسی می شود، افزود: بعد از اینکه ثابت شد، قصوری متوجه سازمان انتقال خون است، بیمه خسارت او را می پردازد.
فیروزی در خصوص کف و سقف خسارت پرداختی به افرادی که از این طریق آلوده شده اند، گفت: میزان خسارت پرداختی در کمیسیون مربوطه تعیین می شود.
مدیرکل حقوقی سازمان انتقال خون ایران ادامه داد: به رغم همه تلاشهایی که سازمان در جهت پیشگیری از آلودگی خون و محصولات خونی انجام می دهد، ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد و از این رو، بیمه محصولات خونی با هدف حمایت از چنین افرادی اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه راههای آلودگی زیاد است، تصریح کرد: این بیمه مشمول افرادی نمی شود که ممکن است در دندانپزشکی، آرایشگاه و... دچار آلودگی شده باشند.
فیروزی ادامه داد: همچنین افرادی که در خارج از کشور از محصولات خونی استفاده کرده اند نیز، مشمول این بیمه نمی شوند.
مدیرکل حقوقی سازمان انتقال خون ایران، با اعلام اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی و... که قبل از تزریق خون و محصولات خونی، آلوده نبوده اند، تحت پوشش این طرح قرار می گیرند و از این نظر هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
نظر شما