به گزارش خبرنگار مهر، محمود سالارکیا صبح امروز در حاشیه جلسه بررسی وتبادل نظر پیرامون مسائل مربوط به راهکارهای تسریع در اجرای دستورات قضائی ، پیشگیری از وقوع جرم و کاهش مراجعات به دادسرا که با حضور معاونان دادستان عمومی و انقلاب تهران و روسای کلانتری های تابعه در دادسرای ناحیه 16 برگزار شد، با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی و دستگاه قضائی دو مرجع تظلم خواهی محسوب می شوند، گفت: نیاز است که تعاملات ویژه ای میان این دو دستگاه وجود داشته باشد چراکه اگر هر کدام به صورت مجزا و جزیره ای عمل کنند به طور حتم مشکلاتی بی شماری برای مردم بوجود خواهد آمد.
معاون دادستان تهران در امور زندانها تصریح کرد: وظیفه داریم از ترددهای بی مورد و وقت کشی ها در امر رسیدگی به مشکلات مردم جلوگیری کنیم و باید گفت تعاملات میان دستگاه قضائی و نیروی انتظامی زمینه ساز حل این مشکلات است.
وی اظهار داشت: با وجود 29 ناحیه دادسرا و 84 کلانتری در سطح تهران ، می توانیم خدمات خوبی به مردم ارائه کنیم و به طور حتم تعامل بین ما و ماموران نیروی انتظامی در ارائه خدمات مطلوب تر به مردم تاثیرگذارتر خواهد بود.
سالارکیا، بر رعایت حفظ حقوق شهروندی تاکید کرد و گفت: توصیه مقامات قضائی و انتظامی همواره بر این بوده که حقوق شهروندی حتی در برخوردهای اولیه نیز رعایت شود و باید تاکید کنیم که با یک ناهنجاری نباید به صورت ناهنجار برخورد شود.
وی گفت: باید در اجرای عدالت بر اساس قانون عمل کنیم ، اما ممکن است برخی در اجرای قانون بی دقتی کنند که به طور حتم با متخلفان برخورد خواهیم بود.
وی تصریح کرد: از مردم انتظار داریم تخلفات و بی دقتی ماموران را به روسای کلانتری ها و یا معاونت نظارت بر ضابطین و یا دادسرای نظامی اعلام کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد و برخورد لازم اعمال شود.
معاون دادستان در امور زندانها گفت: نامگذاری امسال به عنوان سال نوآوری و شکوفایی ، وظیفه وتکلیفی را برای دستگاه قضائی و نیروی انتظامی ایجاد می کند که بهترین بستر برای این امر مباحث امنیتی است.
وی تاکید کرد: در راستای افزایش امنیت اجتماعی و بالا رفتن احساس امنیت باید اقدام کنیم و این امری ضروری و لازم است.
سالارکیا، از تشکیل شعب ویژه در راهور جهت رسیدگی به پرونده های رانندگان خاطی خبر داد و گفت: این شعب دارای یک شعب دادیاری و بازپرسی است که پرونده های ارجاعی به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار می گیرد و بنا داریم این شعب را تا در حد یک دادسرا توسعه دهیم.
وی تصریح کرد: حرکات ناشایست برخی رانندگان به گونه ای امنیت دیگران را به خطر می اندازد و به طور حتم دستگاه قضائی در این زمینه حضوری محکم و قانونمند خواهد داشت تا با این دسته از مردم برخورد جدی صورت گیرد.
معاون دادستان تهران در امور زندانها، همچنین از عدم رعایت در نصب تابلوهای هشدار دهنده انتقاد کرد و گفت: بسیاری از تابلوهایی که در بزرگراهها نصب شده به گونه ای هشدار دهنده نیست و حتی در برخی بزرگراهها دیده شده که مبادی ورودی و خروجی مشخص نشده است و این امر وقوع تصادفات و حتی مرگ و میر را به دنبال دارد بنابراین از شهرداری و راهور می خواهیم در زمینه نصب تابلوهای هشدار دهنده و علائم راهنمایی و رانندگی دقت بیشتری داشته باشند.
معاون دادستان تهران در امور زندانها تاکید کرد: یکی از مواردی که کلان شهر تهران به آن نیاز دارد ، نظم است و باید گفت نظم در تردد و رانندگی بسیار مهم است .
سالارکیا ، محرومیت های اجتماعی را از جمله مجازات های رانندگان خاطی عنوان کرد.
نظر شما