ذیهاب صحبت زاده رئیس گروه پژوهشی فناوری نانو دانشگاه زابل د حاشیه جلسه این گروه پژوهشی با اعضای ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری به خبرنگار مهر گفت: آشنایی بیشتر دانشجویان و اعضای هیئت علمی با مفهوم نانوفناوری و حمایت های ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری از پژوهشگران و مطرح نمودن این مبحث در بین دانشگاهیان از جمله اهداف برگزاری این جلسه است.
صحبت زاده بیان داشت: این جلسه یکروزه با حضور مهندس عماد وند و مهندس داوود کاظمی از اعضای ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری برگزار شده است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت تشکیل ستاد توسعه فناوری نانو زیر نظر رئیس جمهوری اظهار داشت: ترویج علم نانو ، حضور کارشناسان در این ستاد و معرفی پتانسیل های آن به دانشگاهیان زمینه مناسبی را برای فعالیت های علمی و پژوهشی در زمینه نانو فراهم خواهد کرد.
صحبت زاده ادامه داد : فناوری نانو یک رشته جدید نیست، بلکه رویکرد جدیدی برای تمام رشته هاست وفناوری نانو عبارت است از هنر دست کاری مواد در مقیاس اتمی یا مولکولی و به خصوص ساخت قطعات و وسایل میکروبی است.
وی افزود: فناوری نانو توانمندی تولید مواد، ابزار و سیستم های جدید با در دست گرفتن کنترل در سطوح مولکولی، اتمی و استفاده از خواص آنهاست.
گروه فناوری نانوی دانشگاه زابل از ابتدای سال 86 فعالیت خود را به طور رسمی آغاز نموده و از جمله اقدامات این گروه می توان به راه اندازی آزمایشگاههای نانو، شروع بکار دستگاه لایه نشانی ، انتشار نشریه نانو، راه اندازی وب سایت نانو، نمایش فیلم های نانو برای آشنایی بیشتر دانشگاهیان، حضور در همایش های مرتبط با فناوری نانو و دعوت از صاحبنظران این علم برای حضور و بهره گیری از آنان در دانشگاه و تهیه کتابچه دستگاههای تحقیقاتی دانشگاه اشاره کرد.
نظر شما