به گزارش خبرگزاری مهر، ریدرز دایجست اعلام کرد: چنانچه والدین در ایام امتحانات از دانش آموزان بخواهند که بطور دائم مشغول درس خواندن باشند و نمرات عالی تر از حد توان بگیرند آرامش را که لازمه مطالعه موفق است از فرزندانشان خواهند گرفت.
وقتی والدین مرتب نگران افزایش یا کاهش نمرات فرزندان دانش آموز خود باشند این نگرانی را به طور غیر مستقیم به فرزندان نیز انتقال داده و فرزندان در هنگام درس خواندن نیز به جای اینکه با آسودگی خیال به تمرکز روی مطالب درسی بپردازند، نگران چگونگی سوالات بوده و به نوعی دچار اضطراب و تشویش خواهند شد.
آنها نگران نحوه پاسخ گویی به سوالات، کمبود وقت و نرسیدن به موقع به سر جلسه خواهند شد. از طرفی نگران این مورد می شوند که اگر نتوانند نمرات خوبی کسب کنند چه عواقبی در انتظارشان خواهد بود.
مقایسه وضعیت تحصیلی دانش آموزان با زمانی که در مقطع قبلی تحصیل می کردند و یا با خواهر و برادرانشان نیز موجب بروز اضطراب در زمانی می شود که در منزل حضور داشته و به مطالعه می پردازند.
در عین حال این نگرانیها علاوه بر اینکه کارایی ذهنی را کاهش می دهد موجب بروز اختلالات رفتاری و ایجاد تنش در روابط والدین و فرزندان هم می شود.
نظر شما