۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۶:۱۸

بنگاههای زودبازده وزارت بهداشت و درمان 45 هزار و 660 فرصت شغلی ایجاد می کند

مشهد - خبرگزاری مهر: مشاور وزیر بهداشت و درمان و مدیر کل دفتر کار آفرینی گفت: در صورت به نتیجه رسیدن 10 هزار و 956 طرح تشکیل بنگاههای زودبازده به ارزش 955 میلیارد تومان، 45 هزار و 660 فرصت شغلی ایجاد می شود.

غضنفر میرزا بیگی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد در حاشیه پنجاهمین اجلاس روسا دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات درمانی کشور افزود: از افتخارات دولت نهم افزودن کارآفرینی به بحث اشتغال و تاکیدات و پی گیری های مشخص رئیس جمهور در این حوزه می باشد.

مشاور وزیر بهداشت و درمان و مدیر کل دفتر کار آفرینی با اشاره به این مطلب که کارآفرینی بوستانی با درختان گوناگون بوده و یکی از ثمرات آن اشتغال است، گفت: کارآفرینی فرآیندی است که فرد کارآفرین با ایده های نو و خلاق فرصتهای جدید را شناسایی می کند و با استفاده از منابع موجود و یا با تخریب های خلاقانه در حوزه کسب و کار، تولید کالا، ارائه خدمات و نظیر آن نوآوری کرده،‌ چیزی را خلق می کند که قبلا ماهیت وجودی نداشته است.

وی فعالیتهای حوزه های کارآفرینی را در ادامه کار معاونت های اشتغال وزارت کار عنوان کرد و اظهار داشت: دفتر کارآفرینی وزارت بهداشت با ایجاد دفاتر کارآفرینی در دانشگاههای علوم پزشکی، فرهنگسازی کارآفرینی و پی گیری آن در وزارت بهداشت، ایجاد رشته کارآفرینی در نظام سلامت و تدوین طرح جامع کارآفرینی از اهداف ایجاد اشتغال هم فراتر رفته است.

میرزا بیگی طرح جامع کارآفرینی را دارای چشم انداز، هدف و تمام قواعدی که بر یک طرح عملیاتی واقع گرایانه حاکم است خواند افزود: در طرح جامع کارآفرینی وزارت بهداشت 148 برنامه برای مدت چهار سال در نظر گرفته شده و هر سال حدود 37 برنامه انتخاب و بنابر همراهی دانشگاه ها و واقعیت های جامعه اجرا می شود.

وی تصریح کرد: ایجاد رشته کارآفرینی و تبیین طرح کارورزی برای آن، تبیین شاخصه های کارآفرینی دانشگاه، برگزاری دوره های آموزشی کارآفرینی در سطح دفاتر کارآفرینی و ایجاد مراکز کارآفرینی و توسعه کسب و کار در دانشگاه ها از جمله مواردی است که در این طرح جامع مورد توجه قرار گرفته است.

میرزا بیگی با اشاره به این مطلب که فعالیتهای حوزه کارآفرینی دیر بازده است از گسترش بنگاه های زود بازده در نظام سلامت خبر داد و افزود: گسترش بنگاههای زودبازده همزمان با فعالیتهای کارآفرینی از برنامه های مورد استقبالی است که در این طرح نیز مورد توجه است به نحوی که در سال جاری 20 هزار فرصت شغلی از طریق بنگاه های زود بازده ایجاد خواهد شد.

وی در توضیح طرحهایی که در قالب بنگاه های زودبازده به تصویب می رسد اظهار داشت: این طرحها از نوع کارآفرینانه است و تسهیلات صرفا به طرح تعلق می گیرد لذا پس از ارزیابیها با نظارت عملی از طریق دانشگاه ها و سازمان کار و امور اجتماعی در فاز اجرایی قرار می گیرد.

وی روند اشتغال از طریق بنگاه های زود بازده را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در دو سال گذشته و در مدت خدمت دولت نهم، 76 هزار نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه های علوم پزشکی کشور مشغول به کار شده اند که این میزان نسبت به سالهای گذشته قابل ملاحضه است.

میرزا بیگی تصریح کرد: 29 هزار نفر از این افراد در حوزه اشتغال و کارآفرینی و مابقی در سازمانها و مراکز دولتی و غیردولتی مشغول به کار گردیده اند.

وی در پایان بحث بیکاری مطرح در حوزه بهداشت و درمان را بحرانی ندانست و افزود: در بحث فارغ التحصیلان پزشکی دانشگاه های دولتی،‌ به میزان فارغ التحصیلان فرصت شغلی وجود دارد و بیشتر در خصوص کاردان های مامایی و کارشناسان بهداشت در تمام گرایش ها با بیکاری نگران کننده ای روبرو هستیم.

کد خبر 682517

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha