مهندس فرخ امینی در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: یکی از مسایل مهم در تصفیه خانه ها به ویژه در تهران، زمین مناسب برای ایجاد تصفیه خانه است که با توجه به افزایش قیمت، تهیه آن فشار مضاعفی را بر وزارت نیرو اعمال کرده است.
وی اظهار داشت: برای این منظور، پژوهشگاه با استفاده از فناوری راکتورهای بیوتکنولوژیک غشایی توانست تصفیه پسابها را در فضایی کمتر امکانپذیر سازد.
معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه این فناوری در کشورهای اروپایی و آمریکایی بکار برده می شود، ادامه داد: این سیستم قرار بود در یکی از تصفیه خانه های تهران برای سنجش توانایی سیستم نصب شود که متاسفانه به دلیل وجود مشکلاتی میسر نشد و در یکی از نیروگاهها نصب شد.
امینی با تاکید بر اینکه در طی 2 ماه بهره برداری آزمایشی نتایج خوبی حاصل شده است، خاطرنشان کرد: با این روش می توان ظرفیت تصفیه خانه های موجود را افزایش داد.
معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو، مهمترین قسمت این طرح را تولید غشاها دانست و یاد آور شد: توانایی طراحی و ساخت راکتورهای مورد نیاز این طرح در کشور موجود است ولی از آنجا که این طرح برای اولین بار اجرا می شد تجهیزات از خارج خریداری شد.
نظر شما