به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسام الدین صادقی - عضو قطب علمی مخابرات رادیویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه موضوع این کنفرانس میان رشته ای است، گفت: در این کنفرانس متخصصانی از رشته های الکترونیک و پزشکی شرکت می کنند.
وی افزود: امواج الکترومغناطیس در پزشکی و صنعتی جریان دارد و این امر در جوامع همواره با دغدغه هایی نیز روبرو بوده است که امیدواریم این کنفرانس بتواند فضای بازی برای بررسی آثار این امواج از جنبه های مختلف ایجاد کند.
دبیر کنفرانس بررسی آثار میدانهای مغناطیسی بر بافتهای زنده و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی به آثار منفی امواج الکترومغناطیسی اشاره کرد و گفت: رشد روز افزون تجهیزات الکترونیکی و استفاده از این فناوریها موجب شده تا موجودات زنده تحت تشعشعات و القائات منفی این امواج قرار گیرند از این رو جوامع مختلف با تدوین استانداردهای ویژه راهکارهای مناسب برای مواجه شدن با آلودگیهای الکترومغناطیسی اتخاذ کرده اند تا آثار منفی کمتری بر موجودات زنده وارد شود.
وی همچنین با اشاره به مسائل حقوقی امواج الکترومغناطیسی افزود: خیلی از موارد افراد حقیقی و حقوقی برای آثار منفی این امواج در دادگاهها اقامه دعوی کرده اند که این کنفرانس بر جنبه های زیست محیطی و حقوقی امواج الکترومغناطیسی به بحث و بررسی می پردازد.
صادقی به استانداردهای استفاده از تجهیزات الکترونیکی در جهان اشاره و خاطر نشان کرد: متولیان امر استاندارد سازی در این زمینه استانداردهایی را مد نظر قرار دارند که بر اساس متون ترجمه شده و کپی کاری از سایر کشور ها است که هرگز استانداردهای خاص کشور در آن لحاظ نشده است.
نظر شما