به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه برق ایران، محمد بهزاد راهاندازی واحد دوم این پروژه را بسیار با اهمیت توصیف کرد و افزود: با سنکرون این واحد به ظرفیت 159 مگاوات، بخشی از نیاز برق منطقه شمالغرب کشور تامین می شود و در عین حال بر پایداری شبکه سراسری برق کشور نیز تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.
وی با یادآوری این که واحد نخست این طرح در آخرین روزهای سال گذشته با شبکه سراسری برق کشور سنکرون شد، تصریح کرد: راهاندازی واحد دوم این طرح در کمتر از دو ماه از واحد نخست، نشان از تلاش بی وقفه و درک موقعیت حساس صنعت برق توسط دستاندرکاران این طرح دارد.
بهزاد با اشاره به اینکه بخش گاز این طرح در 4 واحد 159 مگاواتی در حال ساخت است، اظهار داشت: با راهاندازی هر 4 واحد، ظرفیت تولید برق نیروگاه اردبیل به 636 مگاوات افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به پیشرفت بیش از 80 درصدی عملیات اجرایی نیروگاه اردبیل، اظهار امیدواری کرد که واحد سوم این طرح نیز براساس برنامه زمانبندی وارد مدار شود.
رئیس هیئت مدیره سازمان توسعه برق ایران در ادامه به اهداف ساخت این طرح پرداخت و گفت: افزایش زمینه های اشتغال و رشد صنعت در منطقه شمالغرب، تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور و افزایش پایداری شبکه شمال غرب و شبکه سراسری برق کشور از جمله اهداف اجرای این طرح به شمار می رود.
بهزاد بکارگیری تجهیزات ساخت داخل در نیروگاه اردبیل را از جمله ویژگی های این طرح دانست و افزود: ساخت نیروگاه اردبیل می تواند تاثیر بسزایی در توسعه صنعتی استان و منطقه شمال غرب کشور داشته باشد.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران با اشاره به نزدیک شدن به فصل پیک و افزایش مصرف، نقش مردم را در کاهش مصرف برق بسیار موثر دانست و از مردم خواست با صرفه جویی و مصرف بهینه، وزارت نیرو را در خدمت رسانی هرچه بهتر یاری کنند.
نظر شما