مجيد زنديه در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : در حال حاضر 730 مربي بهداشت در مدارس ابتدايي و راهنمايي مشغول فعاليت هستند كه سنوات كاري آنها بيش از 25 سال است و تا 5 سال ديگر چنانچه مجوز استخدام مربي بهداشت صادر نشود همين تعداد نيرو را نيز تا 5 سال آينده نخواهيم داشت.
وي با اشاره به جمعيت يك ميليون و 500 هزار نفري دانش آموزان شهر تهران گفت : مربيان بهداشت موجود فقط در مدارس ابتدايي و مدارس راهنمايي دخترانه مشغول هستند و مدارس راهنمايي پسرانه و دبيرستان هاي كشور فاقد مربي بهداشت هستند.
معاون آموزش و پرورش شهر تهران با تاكيد بر اينكه بيشترين مربيان بهداشت در شهر تهران هستند ، افزود : توافقاتي با وزارت بهداشت صورت پذيرفته تا در صورت تصويب سازمان مديريت و برنامه ريزي بتوان از نيروهاي وزارت بهداشت در مدارس استفاده شود ، اما هنوز نحوه به كارگيري اين نيروها مشخص نشده است.
وي همچنين با اشاره به اينكه بيش از 40 پايگاه بهداشت در مناطق آموزش و پرورش شهر تهران با ارايه خدمات آماده پذيرش دانش آموزان در هفته بهداشت هستند ، گفت : در اين هفته ده درصد از دانش آموزان تهراني از خدمات مشاوره اي پايگاه هاي بهداشت استفاده مي كنند.
زنديه افزود : در هر منطقه آموزش و پرورش شهر تهران دو پايگاه كه يكي دخترانه وديگري پسرانه در نظر گرفته شده است كه در اين پايگاه ها تعدادي اساتيد دانشگاه نيز به مشاوره با دانش آموزان پرداخته و به سوالات آنها در زمينه رفتارهاي پر خطر پاسخ مي گويند.
وي با تاكيد بر اينكه اولويت حضور در پايگاه هاي بهداشت مناطق با دانش آموزان مقطع متوسطه است ، اظهار كرد : در اين پايگاه ها بروشورهاي آموزشي درباره اعتياد ، سيگار دشمن سلامتي ، جاده ايمن و بدون تصادف ، تغذيه نامناسب ، آغاز بيماري هاي خطرناك ، تحرك رمز سلامتي ، خشونت تهديد روح و روان به طور رايگان در اختيار دانش آموزان قرار مي گيرد.
معاون آموزش و پرورش شهر تهران درباره كمبود تعداد پايگاه هاي بهداشت نسبت به تعداد دانش آموزان شهر تهران گفت : هر چند كه در هفته بهداشت ، مدارس نيز برنامه هايي را به منظور ارتقاء ميزان آگاهي دانش آموزان ارايه مي دهند ، اما بايد به بهداشت در مدارس كشور توجه بيشتري شده و امكانات و بودجه بيشتري براي اين منظور درنظر گرفته شود.
نظر شما