۳ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۲۵

لیگ دوومیدانی- تهران

رسیدن مرادی به رکورد A المپیک / آغاز ماراتن ذوب آهن - نفت و شکستن دو رکورد ملی

رسیدن مرادی به رکورد A المپیک / آغاز ماراتن ذوب آهن - نفت و شکستن دو رکورد ملی

مرحله نخست لیگ دوومیدانی باشگاههای کشور در رده سنی بزرگسالان روز گذشته با کسب یک ورودی A المپیک و شکسته شدن دو رکورد ملی در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دور جدید لیگ دوومیدانی باشگاههای کشور در رده سنی بزرگسالان مرد روز گذشته با حضور بیش از 200 دونده از تیم های مختلف باشگاهی و استانی به مدت یک روز در ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شد.

هرچند در رقابتهای روز گذشته دو رکورد ملی در رده سنی بزرگسالان و جوانان شکسته شد و  سجاد مرادی توانست در دوی 800 متر به رکورد ورودی A  دست یابد اما نتوانست  خاطره روز سوم خرداد ماه سال 86 را با شکسته شدن چندین رکورد ملی وکسب چند ورودی المپیک در اذهان زنده کند.

مرادی به ورودی  Aالمپیک رسید
در رقابتهای روز گذشته سجاد مرادی دونده المپیکی ایران در دوهای 800 و 1500 متر در حالیکه قبل از این موفق به کسب ورودی در هر دو رشته شده بود توانست ورودی   B المپیک را تبدیل به ورودی  A کند. وی در مسابقه روز گذشته در دوی 800 متر با زمان یک دقیقه و 45 ثانیه و 14 صدم ثانیه به مقام اول دست یافت.

مرادی با رسیدن به  این رکورد می تواند در هر دو مسابقه 800 و 1500 متر المپیک حضور یابد. دیگر نماینده ایران در دوی 800 متر احسان مهاجر شجاعی است که وی نیز سال گذشته در مسابقات دانشجویان جهان در تایلند ضمن کسب مدال طلا به ورودی A این رشته دست یافته بود.

شکسته شدن دو رکورد ملی جوانان و بزرگسالان
درمسابقات روز گذشته امیرمرادی برادر کوچکتر سجاد مرادی توانست در دوی 800 متر با ثبت زمان یک دقیقه و 50 ثانیه و 89 صدم ثانیه رکورد ملی جوانان کشور را ارتقاء دهد.

در رشته 10 کیلومتر پیاده روی نیز ابراهیم رحیمیان با ثبت زمان 43 دقیقه و 57 ثانیه و 7 صدم ثانیه رکورد ملی این رشته را در ایران بهبود بخشید.

آغاز ماراتن نفت و ذوب آهن برای کسب قهرمانی
چند روز قبل از آغاز رقابتهای لیگ دوومیدانی باشگاههای کشور زمزمه های بسیاری در خصوص انصراف برخی از تیم ها شنیده می شد . دانشگاه آزاد اسلامی دارنده مقام سوم لیگ سال 86 با داشتن بیش از 30 دونده زن و مرد یکی از تیم هایی بود که تا ظهر روز گذشته تکلیف ورزشکاران خود را مشخص نکرد.

فدراسیون دوومیدانی در مرحله اول لیگ دوومیدانی باشگاههای کشور برای سرگردان نشدن ورزشکاران برخی از دوندگان را با نام تیم فدراسیون در مسابقات شرکت داد. برخی دیگر از دوندگان نیز با نام استانهای خود در این رقابتها شرکت کردند.

به دنبال پیگیری های فدراسیون، تیم دانشگاه آزاد اسلامی حضور خود را در لیگ دوومیدانی قطعی کرد و بزودی نیز تکلیف ورزشکاران خود را برای حضور در مراحل دیگر لیگ مشخص خواهد کرد به طوریکه در رقابتهای عصر روز گذشته برخی از ورزشکاران با نام این تیم مسابقه خود را به پایان بردند. رایزنی های فدراسیون برای پیوستن تیم دوومیدانی سایپا در این مسابقات نتیجه نداد.

حضور کمرنگ تیم های ورزشی و حتی برخی از دوندگان در برخی از رشته ها از نکات منفی برگزاری این لیگ بود به طوریکه در رشته 200 متر شاهد حضور تنها شش دونده در مسابقه بودیم این درحالی است که استارت خط دوومیدانی شیرودی با هفت دونده است! 

این رقابتها درحالی برگزار شد که دو تیم ذوب آهن اصفهان و نفت تهران در مرحله اول این مسابقات نتایج خوبی را بدست آوردند تا ماراتن نزدیک این دوتیم برای کسب مقام قهرمانی در این دوره از لیگ باشگاههای کشور آغاز شود.

غیبت حدادادی و حضور برادران صمیمی 
از دیگر نکات جالب این مسابقات می توان به غیبت احسان حدادی در پرتاب دیسک به دلیل سفر به رقابتهای جایزه بزرگ هلند و حضور موفق سه برادر در این رشته اشاره کرد. در رقابتهای پرتاب دیسک لیگ دوومیدانی کشور برادران صمیمی به ترتیب کوچک به بزرگ مقام های اول تا سوم را بدست آوردند به طوریکه محمود، محمد و عباس اول تا سوم شدند و حتی محمود صمیمی رکوردی بهتر از برادر بزرگش (عباس صمیمی دارنده ورودی المپیک پکن) را برای خود ثبت کرد تا جرقه های امیدی برای راهیابی احتمالی وی به المپیک زده شود.

ارزنده باز هم به مسابقه نرسید
احسان مهاجر شجاعی دونده المپیکی ایران در دوی 800 متر با نظر مربی اش برای محک خوردن در دوهای سرعتی در دوی 400 متر دوید و با کسب مقام نخست آمادگی خود را بعد از اردوی یک ماهه در سوریه به همه نشان داد.

هادی سپهرزاد بعد از ناکامی از کسب سهمیه المپیک در ایتالیا با نظر پزشکان به استراحت پرداخته و تمرینات کمی را انجام می دهد. وی در مسابقه روز گذشته در مسابقات چندگانه شرکت نکرد و تنها وضعیت خودرا با پرتاب وزنه ای به میزان 15 متر و33 سانتی متر محک زد. محمد ارزنده در پرش طول به دلیل آسیب دیدگی قدیمی اش باز هم نتوانست مسابقه اش را شروع کند تا امیدی برای رسیدن وی به المپیک نباشد.

رقابتهای لیگ دوومیدانی باشگاههای کشور در رده سنی بزرگسالان در 5 مرحله طی شش ماهه اول سال برگزار می شود.
مرحله سوم لیگ دوومیدانی باشگاههای کشور در رده سنی جوانان در بخش پسران نیز امروز جمعه سوم خرداد ماه در تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 688066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha