۵ خرداد ۱۳۸۷، ۸:۰۵

حجت الاسلام دکتر خاموشی: اثرات نامطلوب بی‌سوادی قرآنی بر فرهنگ جامعه باید تبیین شود

حجت الاسلام دکتر خاموشی: اثرات نامطلوب بی‌سوادی قرآنی بر فرهنگ جامعه باید تبیین شود

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بر ضرورت ارائه چهره نامطلوب بی سوادی قرآنی تأکید کرد و گفت: باید فرهنگ‌سازی انس با قرائت قرآن در میان خانواده‌ها رواج یابد، در این میان ظرفیت قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم می‌تواند زمینه را جهت تعمیق درک مفاهیم فراهم کند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دارالقرآن الکریم، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پانزدهمین همایش "مسئولان دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی سراسر کشور" درباره ابعاد نهضت قرآن آموزی در کشور گفت: یک حرکت فرهنگی در کنار کارکردهای دیگر نهضت قرآن آموزی ضروری است .

خاموشی گفت: این حرکت فرهنگی ایجاد حالت خجالت زده در مردمی است که قرآن را نمی توانند بخوانند تا بی سوادی قرآنی رخت بربندد. مانند اینکه بی سوادی در زبان انگلیسی و کامپیوتر در میان دانش آموزان، جوانان و بزرگسالان مطرح شده و با آن مبارزه می کنند، اما مردم اصلا بی سوادی قرآنی را حس نمی کنند.

وی افزود: باید یک چهره نامطلوب و تلخ از بی سوادی قرآنی در جامعه ارائه شود تا کسانی که قرآن خواندن بلد نیستند در پی یادگیری آن باشند، همانگونه که جوانان به طور جدی آموزش زبان و کلاس کامپیوتر را پیگیری می کنند.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی در این همایش که عصر دیروز جمعه 3 خرداد برگزار شد، با اشاره به اینکه حلقه های قرآنی از مساجد و طرح خواندن یک صفحه قرآن هر روز در مساجد باید به حلقه های قرآنی در منازل تبدیل شود، تصریح کرد: فرهنگ سازی ملازمت با قرائت قرآن در میان خانواده ها رواج یابد تا بچه ها همانطور که بدون رعایت بهداشت دندان نمی خوابند، بدون خواندن قرآن هم حتی خوابشان نبرد.

وی با تأکید بر اینکه قرآنی بودن تنها تظاهر به قرآن خواندن نیست، بلکه ارتباط دائمی و اجرای آن در زندگی مورد نظر است، یاد آور شد: ظرفیت قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم می تواند زمینه را به جهت عمق بخشی درک مفاهیم فراهم کند و در این زمینه باید به توانمندی های هیئتهای مذهبی در ترویج فعالیتهای قرآنی توجه کرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به توانمندیهای قرآنی استانهای کشور اشاره کرد و گفت: توانمندیهای استانها و نیروهای انسانی آنها بسیار کاربردی و مؤثر است و می تواند در قله های فعالیتهای قرآنی به کار آید. سازمان تبلیغات اسلامی از فعالیت قرآنی همه نهادها استقبال می کند.

وی با بیان اینکه رفتار قرآنی در کشور باید پشتوانه اجرایی و قانونی داشته باشد تا فرهنگ قرآنی در سراسر جامعه اسلامی ایرانی ما ترویج شود، اظهار داشت: در رقابت صحیح به توانمندیهای تخصصی سازمانها و نهادها توجه شود و از بحثهای بیهوده و بی اثر دور باشیم. مراکز تخصصی توانمند قرآنی مورد توجه قرار گیرند.

پانزدهمین همایش "مسئولان درالقرآن الکریم ادارات کل تبلیغات اسلامی سراسر کشور" که روز جمعه 3 خرداد در دفتر مرکزی سازمان دارالقرآن آغاز شده امروز به پایان می رسد .

جزییات اجرای طرحهای قرآنی، وضعیت نیروهای قرآنی فعال، مسائل مالی مربوط به برنامه های دارالقرآن ها از مباحث مورد بررسی در بخش پرسش و پاسخ میان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با مسئولین دارالقرآن های استانهای کشور بود.

کد خبر 688905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha